sociologos.be

Lisa en Jimmy - Een stapel dozen en een nieuw huis

Responsive image
Onderdeel van de serie Lisa en Jimmy. Lisa gaat verhuizen naar een groter huis, een paar straten verderop. Gelukkig woont ze nog steeds dicht bij Jimmy, want hij is haar beste vriendje. Als de verhuisdozen er zijn, pakken ze samen het speelgoed in. Tijdens het opruimen vindt Lisa ook een paar spullen terug die ze al lang kwijt was. Er breekt een drukke tijd aan. De verhuizing en het eerste nachtje slapen in het nieuwe huis zijn best spannend en Lisa verdwaalt een keertje in de vreemde buurt. Ook poes Tommie moet even wennen aan een nieuw huis.
PUBLICATIE DATUM:
2014-10-06
BESTANDSGROOTTE:
9,52
ISBN:
9789000314195
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Vivian den Hollander
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Lisa en Jimmy - Een stapel dozen en een nieuw huis PDF

Lisa en Jimmy - Een stapel dozen en een nieuw huis is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Vivian den Hollander. Jij kunt lezen Lisa en Jimmy - Een stapel dozen en een nieuw huis op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...traten... Lisa en Jimmy - Een Stapel Dozen En Een Nieuwe Huis (Hardcover) ... Vind dozen in Huis en Inrichting op Marktplaats ... . Onderdeel van de serie Lisa en Jimmy. Lisa gaat verhuizen naar een groter huis, een... Ebook.Lisa gaat verhuizen naar een groter huis, een paar straten verderop. Gelukkig woont ze nog steeds dicht bij Jimmy, want hij is haar beste vriendje. Als de verhuisdozen er zijn, pakken ze samen het speelgoed in. Tijdens het opruimen vindt Lisa ook een paar spullen terug die ze al lang kwijt was. Er breekt een drukke tijd aan. De verhuizing en het eerste nachtje slap ... 40 beste afbeeldingen van Peuter/Kleuter: Hier woon ik ... ... . Er breekt een drukke tijd aan. De verhuizing en het eerste nachtje slapen in het nieuwe huis ... Een stapel dozen en een nieuw huis. door Vivian den Hollander. Lisa en Jimmy (Book 7) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Download nu het kinderboek Lisa en Jimmy 7 - Een stapel dozen en een nieuw huis geschreven door Vivi...