sociologos.be

De weg tot rust

Responsive image
Voor het eerst is de veelomvattende wereldvisie van Zijne Heiligheid de Dalai Lama bijeengebracht in de vorm van dagelijkse meditaties, een voor elke dag van het jaar. Praktisch elk aspect van het menselijk leven komt aan de orde; uiteenlopend van religieuze verschillen tot de ethiek bij het adverteren. De Dalai Lama heeft de moderne veranderingen in de wereld oprecht geaccepteerd en hij blijft de wezenlijke goedheid van de mens benadrukken. Deze wijze, menselijke en inspirerende uitspraken zullen troost bieden aan jong en oud door de hoop die eruit spreekt en door de diepzinnige, maar tegelijkertijd gemakkelijk te begrijpen filosofie ,van medeleven en geweldloosheid.
PUBLICATIE DATUM:
september 2004
BESTANDSGROOTTE:
11,27
ISBN:
9789055018000
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Z.H. de Dalai Lama
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De weg tot rust PDF

De weg tot rust is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Z.H. de Dalai Lama. Jij kunt lezen De weg tot rust op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... internationale bestseller Onvoorwaardelijke acceptatie, maar vooral door zijn regelmatige blogs en video's met ruim 100 ... De weg van de rust - Jeff Foster - 9789088401510 | Bruna.nl ... .000 volgers op sociale media. De weg tot rust (Paperback). Voor het eerst is de veelomvattende wereldvisie van Zijne Heiligheid de Dalai Lama bijeengebracht in de vorm van dagelijkse... Geniet van de rust, ruimte en natuur met een hotel in bosrijke omgeving! Ga er even lekker tussenuit en maak je hoofd helemaal leeg tijdens een weekendje in het bos. Verken de uitgestrekte bossen te voet of met de fiets. Met een weekendje weg rust natuur is het hele jaar door genoeg ... De weg tot rust - Dalai Lama - (ISBN: 9789055018000) | De ... ... . Verken de uitgestrekte bossen te voet of met de fiets. Met een weekendje weg rust natuur is het hele jaar door genoeg te beleven. De weg tot rust | ISBN 9789055018000 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De weg tot rust / dagelijkse meditaties: ISBN: 9789055018000: Uitgever: Bzztoh: Bijzonderheden: 206pp: Prijs: € 5,00: Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland) Meer info: Z...