sociologos.be

"Suske en Wiske 85 - De schone slaper"

Responsive image
Lambik en Jerom worden achtervolgd door de wolk Lilly, die ervan droomt om Jerom eens in actie te zien als drakendoder. Als Lilly haar toverstaf laat vallen, bevindt Jerom zich plots in een sprookjesland en staat er een echte draak voor zijn neus. Jerom wint het gevecht maar wordt door de staart van de draak weggekegeld en hij belandt verward en versuft op straat. Een dag later beginnen de geheimzinnigheden. Een geheimzinnige bende is op zoek naar Lilly's toverstafje. Maar wie zijn ze? En waarom zoeken ze het stokje?
PUBLICATIE DATUM:
december 1990
BESTANDSGROOTTE:
12,60
ISBN:
9789002117831
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Willy Vandersteen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

"Suske en Wiske 85 - De schone slaper" PDF

"Suske en Wiske 85 - De schone slaper" is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Willy Vandersteen. Jij kunt lezen "Suske en Wiske 85 - De schone slaper" op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...k Lilly, die ervan droomt om Jerom eens in actie te ... De schone slaper | Bibliotheek Bierbeek ... ... Suske en Wiske 85 - De schone slaper aantal. In winkelmand. Categorieën: Tweedehands, Oranje Uitgave, Suske en Wiske, S Tag: Suske en Wiske. Beoordelingen (0) Beoordelingen. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om "Suske en Wiske 85 - De schone slaper" te beoordelen Reactie annuleren. Tekenfilmversie van het Suske en Wiske album De schone slaper. Deze serie is begin jaren 90 op de Nederlandse TV ... Suske en Wiske 85 - De schone slaper - StripboekenHandel.nl ... . Deze serie is begin jaren 90 op de Nederlandse TV vertoond. Suske en Wiske 85 - De schone slaper. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. De schone slaper Tweedehands, quasi nieuwstaat Vierkleurenreeks Softcover Softcover € 5,95 Overige productgegevens. Held Suske en Wiske. Reeks/Deel Suske en Wiske 85 ... Deze site gebruikt cookies voor het bewaren van logingegevens en voorkeuren. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. ...