sociologos.be

CSI: Miami: Daad van terreur

Responsive image
Februari in Miami. Een scène die alles heeft van een mislukt terreurincident. De plaats van de aanslag ligt bezaaid met lijken en er wordt bloed gevonden dat wordt geïdentificeerd als dat van ene Abdus Sattar Pathan. Horatio Caine is ervan overtuigd dat hij dezelfde is als een internationaal gezochte terrorist, bijgenaamd de Haas. Maar hoe kan hij dit bewijzen?
PUBLICATIE DATUM:
juli 2007
BESTANDSGROOTTE:
8,69
ISBN:
9789061123262
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
D. Cortez
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

CSI: Miami: Daad van terreur PDF

CSI: Miami: Daad van terreur is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs D. Cortez. Jij kunt lezen CSI: Miami: Daad van terreur op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ami deel Zondvloed, maar is ook prima afzonderlijk te lezen omdat de belangrijkste feiten voor het begrijpen van het boek kort maar bondig nog eens herhaald worden in een verhaalvorm die verre van vervelend is! Het 1e seizoen van de thriller Crime Scene Investigation Miami werd uitgezonden (in Amerika) van 23 september 2002 tot en met 19 mei 2003 ... CSI: Miami: Harm for the Holidays: Heart Attack - Donn ... ... .. In Nederland werd dit seizoen van de serie door RTL 5 uitgezonden en dit gebeurde een half jaar later. Het derde seizoen bestond net zoals de voorafgaande uit 24 afleveringen die allen ongeveer 45 minuten duren. De hoofdrollen worden gespeeld door David ... Het 5e seizoen van de Thriller Crime Scene Investigation Miami werd uitgezonden (in Amerika) van 18 september 2006 tot en met 14 mei 2007.. In Nederland werd dit seizoen van de serie door RTL ... Csi: Miami: Daad Van Terreur van Cortez 9 x tweedehands te ... ... . Het derde seizoen bestond net zoals de voorafgaande uit 24 afleveringen die allen ongeveer 45 minuten duren. De hoofdrollen worden gespeeld door David ... Het 5e seizoen van de Thriller Crime Scene Investigation Miami werd uitgezonden (in Amerika) van 18 september 2006 tot en met 14 mei 2007.. In Nederland werd dit seizoen van de serie door RTL 5 uitgezonden en dit gebeurde een half jaar later. Het vijfde seizoen bestond uit...