sociologos.be

De Kikkerprins

Responsive image
In deze schitterende vertelling geeft Stephen Mitchell een geheel eigen draai aan het klassieke sprookje van de kikkerprins. Het speelt zich af in een surrealistiche 16de eeuw, waar een recalcitrante prinses in weerwil van zichzelf verliefd wordt op een prins, ondanks dat hij in haar ogen een kikker is. Door haar weigering hem te accepteren zoals hij is, helpt zij de prins zich te transformeren tot een beter mens.Mitchell geeft een nieuwe kijk op de boodschap van dit aloude sprookje; hij verheft het tot een ode aan de onvoorstelbare kracht van de liefde.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2000
BESTANDSGROOTTE:
9,8
ISBN:
9789055017980
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Stephen Mitchell
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Kikkerprins PDF

De Kikkerprins is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Stephen Mitchell. Jij kunt lezen De Kikkerprins op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ikkerkoning of de IJzeren Hendrik of in het Duits Der Froschkönig oder der eiserne Heinrich ... Knikkers - De knikkerprins ... .. De gebroeders vonden dit zo'n belangrijk sprookje dat ze het op nummer 1 zetten in hun verzameling, het staat dan ook bekend als KHM1. De kikkerprins. Er was eens een prinsesje. Dat was beeldschoon. Lang blond haar hing tot haar middel. Als de zon er op scheen, Leek het wel van goud. Ze had blauwe ogen, en een heel knap gezichtje. Van haar vader kreeg ze een gouden bal. Elke dag speelde ze ermee op het plein. Als je onl ... Schooltv: De kikkerprins - Een sprookje verteld in ... ... . Van haar vader kreeg ze een gouden bal. Elke dag speelde ze ermee op het plein. Als je online knikkers wilt kopen ben je bij De Knikkerprins aan het goede adres! Hier vind je een gigantisch aanbod knikkers van uitsluitend hoge kwaliteit. In onze handige online shop vind je meer dan 300 soorten knikkers en glazen bollen in verschillende maten en kleuren, rechtstreeks geïmporteerd uit onder andere Mexico, Tsjechië en India! De kikkerprins NTR; Er w...