sociologos.be

Wat Is Rond?

Responsive image
Dit educatief kartonboek nodigt kinderen uit tot interactiviteit. In dit boekje maakt de kleine lezer kennis met ronde vormen en leert deze te herkennen in de verschillende illustraties.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2004
BESTANDSGROOTTE:
5,74
ISBN:
9789056471231
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Dick Bruna
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Wat Is Rond? PDF

Wat Is Rond? is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Dick Bruna. Jij kunt lezen Wat Is Rond? op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...3) Gebogen 14) Gevuld 15) In de buurt 16) In orde 17) Klaar 18) Kogelrond 19) Kogelvormig 20) Kringvormig 21) Langsom 22) Medaillon 23) Niet hoekig 24) Niet liniair in hedendaagse spelling: gul, openhartig, rond ... Wat is de betekenis van round-robin - Ensie ... . Gul — openhartig — rond. De ronde doet zich voor, gelijk hij is; de gulle is mededeelzaam, ook ten opzichte van zijne gedachten; de openhartige houdt niets verborgen van hetgeen er in zijn hart omgaat.Goed rond, goed Zeeuwsch. Eene gulle bekentenis; een gulle mond. In zooverre gul mededeelzaam ten opzichte van goederen beteekent, is het ... Rond af op het juiste aantal significante cijfers bij een optelling. ... Getallen afronden tot op een tiende: 10 stappen (met ... ... .Goed rond, goed Zeeuwsch. Eene gulle bekentenis; een gulle mond. In zooverre gul mededeelzaam ten opzichte van goederen beteekent, is het ... Rond af op het juiste aantal significante cijfers bij een optelling. Om dit te doen is het nodig om eerst de gegeven getallen bij elkaar op te tellen. Vind daarna het getal met het kleinste aantal significante cijfers, en rond je antwoord af aan de hand van dat getal. Hier zie je hoe dat werkt: 13,214 + 234,6 + 7,0350 + 6,38=261,2290 Een flat ...