sociologos.be

De Poort naar het Toverrijk

Responsive image
Fantasy - Altijd gaat er van alles mis bij Tobbe. Maar voor toveren lijkt hij geboren! Hij heeft zijn talent hard nodig, want zijn vijandin Kwadelia is nog veel machtiger dan hij kon vermoeden. Toch betreedt Tobbe haar duistere toverrijk, met alleen Euser en de kraai Koekoek om hem te helpen. Is het echt een rijk waaruit niemand ooit ontsnapt?
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
10,17
ISBN:
9789025842475
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Rooijers, Els
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Poort naar het Toverrijk PDF

De Poort naar het Toverrijk is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Rooijers, Els. Jij kunt lezen De Poort naar het Toverrijk op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...hard nodig,... De tovenaarsleerling Tobbe Kras gaat naar het toverrijk om zijn ontvoerde moeder te bevrijden en om haar gestolen toverspreukenboek terug te halen ... Margaret Weis op De Boekenplank ... . Vanaf ca. 9 jaar. Samen trekken ze door de poort van het duistere toverrijk waar hen moeilijke momenten te wachten staan. Een spannend, soms griezelig verhaal vol tovenarij en heksenkunstjes. Tobbe is de eenvoudige, onschuldige tovenaarsleerling die streeft naar het goede. Hij zal altijd strijden tegen het kwade en heeft meer toverkracht dan hij vermoedt. Get this from a library! De poort naar het toverrijk. [Els Rooijers; Rick d ... H.M. uit Edam - Advertenties op Marktplaats ... . Hij zal altijd strijden tegen het kwade en heeft meer toverkracht dan hij vermoedt. Get this from a library! De poort naar het toverrijk. [Els Rooijers; Rick de Haas] -- De tovenaarsleerling Tobbe Kras gaat naar het toverrijk om zijn ontvoerde moeder te bevrijden en om haar gestolen toverspreukenboek terug te halen. Vanaf ca. 9 jaar. De poort naar het toverrijk. Altijd gaat er van alles mis bij Tobbe. Maar voor toveren lijkt hij geboren! Hij heeft z...