sociologos.be

Onder de Griekse maan / Liefdes evenbeeld / Portugees paradijs - Bouquet Favorieten 318, 3-in-1

Responsive image
(1) ONDER DE GRIEKSE MAAN - Een jaar geleden is Dominique haar echtgenoot Antonis ontvlucht omdat ze geen andere uitweg zag. Maar nu is ze terug in Griekenland om haar huwelijk te redden. Wanneer ze op Antonis' jacht arriveert, ziet ze daar tot haar schrik de mooie Olympia. Met een baby! Is ze te laat?(2) LIEFDES EVENBEELD - Bij toeval ontdekt miljardair Payne Sterling dat hij op de omslag van een serie liefdesromans prijkt. De illustratrice blijkt gelukkig niet een of andere stalker, iets waar hij slechte ervaringen mee heeft, maar een beeldschone vrouw. Hoe kan hij haar haar brutale zet laten goedmakenzonder zijn hart te verliezen? (3) PORTUGEES PARADIJS - In het palácio van haar vriendin Lianor vergaapt Mallory zich aan de weelde, en aan Lianors broer. Hoewel het niet echt botert tussen haar en de overheersende Rafael, krijgt ze wel een band met zijn dochter, Apoloniaen doet hij haar een krankzinnig aanbod!
PUBLICATIE DATUM:
2011-10-07
BESTANDSGROOTTE:
5,58
ISBN:
9789461703132
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Rebecca Winters
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Onder de Griekse maan / Liefdes evenbeeld / Portugees paradijs - Bouquet Favorieten 318, 3-in-1 PDF

Onder de Griekse maan / Liefdes evenbeeld / Portugees paradijs - Bouquet Favorieten 318, 3-in-1 is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Rebecca Winters. Jij kunt lezen Onder de Griekse maan / Liefdes evenbeeld / Portugees paradijs - Bouquet Favorieten 318, 3-in-1 op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers ... Bureau ISBN - Maria Negro ... . Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet (1) ONDER DE GRIEKSE MAAN - Een jaar geleden is Dominique haar echtgenoot Antonis ontvlucht omdat ze geen andere uitweg zag. Maar nu is ze terug in Griekenland om haar huwelijk te redden. Wanneer ze op Antonis' jacht arriveert, ziet ze daar tot haar schrik de mooie Olympia. Met een baby! Is ze te laat? (2) LIEFDES EVENBEELD - Bij toeval ontdekt miljardair Payne Sterling dat hij op de omslag ... Lees „Onder de Griekse maan ; Liefdes evenbeeld ... bol.com | Zon over Amalfi / Eiland in de zon / Lekker ... ... ... Lees „Onder de Griekse maan ; Liefdes evenbeeld ; Portugees paradijs" door Rebecca Winters verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) ONDER DE GRIEKSE MAAN - Een jaar geleden is Dominique haar echtgenoot Antonis ontvlucht omdat ze geen andere uitweg ... Onder de Griekse maan ; Liefdes evenbeeld ; Portugees paradijs (Bouquet Favorieten Book 318) (Dutch Edition) eBook: Winters, Re...