sociologos.be

Onderweg met Mozes

Responsive image
"Onderweg met…' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting. Als geen andere schrijver weet Henk Stoorvogel de Bijbelse boodschap dicht bij de lezer te brengen: alsof je er zelf bij bent! Henk Stoorvogel is voorganger, oprichter van de mannenbeweging De 4e Musketier en auteur van verschillende boeken waaronder "Geboren om te vliegen', "Knock Out' en zijn lijfboek "Jezus leven'.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2016
BESTANDSGROOTTE:
6,25
ISBN:
9789029726368
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Henk Stoorvogel
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Onderweg met Mozes PDF

Onderweg met Mozes is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Henk Stoorvogel. Jij kunt lezen Onderweg met Mozes op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...n, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies ... Onderweg met Mozes, Henk Stoorvogel | 9789029726054 | Boek ... ... . Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting. 'Onderweg met…' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal ... 'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvo ... Onderweg met Mozes - Henk Stoorvogel.9789029726054 by Veen ... ... ... 'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting. Onderweg met... is een serie functionele boeken met Bijbelstudies vol lessen uit de bijzondere levens van Jozef, Mozes, J...