sociologos.be

De Cock En De Wurger Op Zondag

Responsive image
BaantjerNederlands bestverkochte misdaadauteur nu voor het eerst in pocket (met peeooceekaa)!De Cock wordt van zijn vakantie in Drenthe teruggehaald om nieuw leven te blazen in een onderzoek naar de moord op een prostituee. Zijn collega Vledder is op dood spoor geraakt en roept de hulp in van de vermaarde rechercheur. Wanneer een tweede lijk wordt ontdekt, weer op zondag en onder gelijke omstandigheden en ook ditmaal zonder sporen van een worsteling of vechtpartij, staat ook De Cock voor een raadsel. Door een toevallige ontmoeting met een zonderlinge 'zendeling' uit de buurt denkt De Cock een lijn te kunnen ontdekken in de gedachten van de vermoedelijke dader. Wat drijft hem tot zijn gruwelijke daden? Op het nippertje kan De Cock verhinderen dat er nog een slachtoffer wordt gemaakt.Appie Baantjer is Nederlands bekendste rechercheur en meest verkochte misdaadauteur. Van zijn hand verschenen ruim tachtig boeken, die meer dan 7 miljoen maal over de toonbank gingen. Nu, na zeventig boeken, verschijnen de belevenissen van zijn alter ego De Cock in een geheel nieuwe pocketuitvoering.Als enige Nederlandse misdaadauteur bekroond met de Gouden Strop voor zijn gehele oeuvre.Baantjers boeken zullen in de komende jaren successievelijk in pocket op de markt worden gebracht.
PUBLICATIE DATUM:
mei 2009
BESTANDSGROOTTE:
8,11
ISBN:
9789026126826
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
A.C. Baantjer
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Cock En De Wurger Op Zondag PDF

De Cock En De Wurger Op Zondag is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs A.C. Baantjer. Jij kunt lezen De Cock En De Wurger Op Zondag op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ISBN 9789026101069 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De Cock en de Wurger op Zondag - A.C. Baantjer (1965 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Cock en de wurger op zondag (Baantjer Book 2) eBook: Baantjer, A.C.: Amazon.nl: Kindle Store De Cock en de wurger op zondag direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De Cock en de wurger op zondag | ISBN 9789026124525 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Cock en de Wurger op Zondag - A.C. B ... Boekverslag Nederlands De Cock en de wurger op zondag door ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Cock en de Wurger op Zondag - A.C. Baantjer (1965) Alternatieve titel: Baantjer 2 . mijn stem. 2,93 (22) 22 stemmen . Nederlands Detective . 90 pagina's Eerste druk: De Fontein, Baarn (Nederland) Teruggeroepen van zijn vakantie in Drenthe, moet De Cock ... De Cock en de wurger op zondag. Baantjer #2. Auteur(s) A.C. Baantjer. NUR code(s) 331 Detective 330 Spannende boeken algemeen Imprint(s) De Fontein Uitgever(s) VBK Media. Taal Nederlands Vers. datum 01/01/1975 Bestel De Cock en de wurger op zondag van Appie Baantjer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Boekverslag Nederlands De Cock en de wurger op zondag door A.C. Baantjer Boekverslag door een scholier 1718 woorden 13 jaar geleden 6,4 13 keer beoordeeld Auteur A.C. Baantjer Genre Thriller & Detective Eerste uitgave 1965 Vak Nederlands Titel van het boek: De Cock en de wurger op zondag Naam van de schrijver: A. C. Baantjer De uitgever: Fontein De Cock en de wurger op zondag book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. De Amsterdamse rechercheur wordt van vakantie terugge... Read "De Cock en de wurger op zondag" by A.C. Baantjer available from Rakuten Kobo. De Amsterdamse rechercheur wordt van vakantie teruggeroepen om het op een dood spoor geraakt onderzoek naar de moord op ... De Cock en de wurger op zondag (deel 2) - A.C. 3 3 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:38. Bewaar ......