sociologos.be

Harlequin- Lady in gevaar

Responsive image
Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. Het is 1841... Drie jaar geleden vertrok Ned, de kersverse echtgenoot van Lady Kate Carhart, naar China om daar te gaan werken. Zijn vertrek brak haar hart, maar toch is het haar gelukt een zinvol bestaan op te bouwen - dat echter niet zonder gevaar is. In het geheim brengt ze vrouwen in veiligheid die door hun echtgenoten mishandeld worden. Dan duikt Ned onverwacht weer op en wordt haar leven volkomen overhoopgehaald. Ze durft hem niets te vertellen over het werk dat ze doet, uit angst dat ze anders de vrouwen die ze beschermt in gevaar brengt. Hoewel Ned ervan overtuigd is dat hij zijn lange reis niet voor niets heeft gemaakt, beseft hij dat hij zijn jonge vrouw diep gekwetst heeft door weg te gaan. Hij zal haar helemaal opnieuw voor zich moeten winnen. Al snel begint hij echter te vermoeden dat Kate iets voor hem verborgen houdt. Wanneer hij eindelijk ontdekt wat dat is, blijkt ze in groot gevaar te verkeren... en is hij de enige die haar kan redden! Eerder verschenen als HQN Roman 28 onder de titel Verraderlijk hart.
PUBLICATIE DATUM:
januari 2017
BESTANDSGROOTTE:
4,35
ISBN:
9789402526493
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Courtney Milan
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Harlequin- Lady in gevaar PDF

Harlequin- Lady in gevaar is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Courtney Milan. Jij kunt lezen Harlequin- Lady in gevaar op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... echtgenoot... Het is 1841... Drie jaar geleden vertrok Ned, de kersverse echtgenoot van Lady Kate Carhart, naar China om daar te gaan werken ... Harlequin ladybird / RHS Gardening ... . Zijn vertrek brak haar hart, maar toch is het haar gelukt een zinvol bestaan op te bouwen - dat echter niet zonder gevaar is. In het geheim brengt ze vrouwen in veiligheid die door hun echtgenoten mishandeld worden. Lady in gevaar Lady in gevaar (e-Book) Prijs: € 5,99: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor. ... Harlequin ISBN 9789402526493 Formaat Publicatiedatum Januari 2017 Bestandsgrootte 905429 bytes Kb T ... Lady in gevaar - C. Milan nr.24 - www.boekjesshop.nl ... . Deze titel komt in aanmerking voor. ... Harlequin ISBN 9789402526493 Formaat Publicatiedatum Januari 2017 Bestandsgrootte 905429 bytes Kb Taal Nederlandstalig Aantal Pagina's 240. Actuele bestsellers! € 21,99 Harlequin - Historische roman e-bundel 6 (4-in-1) EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Verboden verleiding ; Verborgen goud ; Geheim van het hart ; Lady in gevaar Lees „Lady i...