sociologos.be

Dirk Pitt-avonturen - Vixen 03

Responsive image
Ook in deze actiethriller is Dirk Pitt de man die Amerika van de ondergang moet zien te redden. Samen met zijn NUMA-team gaat hij de strijd aan met corrupte wereldleiders en andere tegenstanders in een levensbedreigende race tegen de klok.Dirk Pitt is Clive Cusslers bekendste personage en weet al jarenlang een grote schare fans aan zich te binden.
PUBLICATIE DATUM:
december 2013
BESTANDSGROOTTE:
11,89
ISBN:
9789044342109
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Clive Cussler
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Dirk Pitt-avonturen - Vixen 03 PDF

Dirk Pitt-avonturen - Vixen 03 is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Clive Cussler. Jij kunt lezen Dirk Pitt-avonturen - Vixen 03 op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...n te redden. Samen met zijn NUMA-team... Vixen 03 (Paperback) ... Vixen 03: een Dirk Pitt avontuur (Dirk Pitt-avonturen ... ... . Ook in deze actiethriller is Dirk Pitt de man die Amerika van de ondergang moet zien te redden. Samen met zijn NUMA-team gaat hij... De Dirk Pitt avonturen gaan over de 1 meter 90 lange Dirk Pitt. Deze excentriekeling heeft als hobby het verzamelen van antieke auto's, dat hij combineert met zijn functie 'Directeur Speciale Operaties' bij de NUMA, een Amerikaanse overheidsorganisatie vergelijkbaar met de NASA, maar dan voor onder water. 1954: Vixen 03 is down. The plane, bound for the Pacific ca ... bol.com | Dirk Pitt-avonturen - Duik in het duister (ebook ... ... . 1954: Vixen 03 is down. The plane, bound for the Pacific carrying thirty-six Doomsday Bombs—canisters armed with quick-death germs of unbelievable potency—vanishes. Vixen has in fact crashed into an ice-covered lake in Colorado. 1988: Dirk Pitt, who heroically raised the Titanic, discovers the wreckage of Vixen Dirk Pitt-avonturen - Vixen 03. 5,99. Verkoop...