sociologos.be

Bloedoffer

Responsive image
Ethan Wycliff - zelfbenoemd profeet en sekteleider - heeft het charisma van een verlicht man, maar is allesbehalve een heilige. Een afvallig sektelid dat openlijk kritiek heeft op 'de Verhevene', ontsnapt tenauwernood aan een steniging. Er gaan geruchten dat hij zijn volgelingen uitbuit en vrouwelijke leden van zijn sekte misbruikt.Undercoveragenten Nate Ferrentino en Rachel Jessop krijgen opdracht om - zogenaamd als echtpaar - in de sekte te infiltreren. Hun doel: genoeg bewijs verzamelen om Ethan achter slot en grendel te kunnen zetten.Het lukt ze de sekte binnen te dringen, en Ethan ontvangt hen met open armen. Alles lijkt volgens plan te verlopen, tot de Verhevene Rachel uitkiest als zijn nieuwste bruid, en ze geofferd zal worden op het altaar van liefde. Nate beseft dat zijn partner in groot gevaar verkeert, maar ook dat Ethan koste wat het kost gestopt moet worden. Hij staat voor een onmogelijk dilemma: redt hij de missie, of Rachels leven?
PUBLICATIE DATUM:
september 2011
BESTANDSGROOTTE:
6,87
ISBN:
9789034752871
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Brenda Novak
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bloedoffer PDF

Bloedoffer is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Brenda Novak. Jij kunt lezen Bloedoffer op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... heilige. Een afvallig... Een offer (ook wel offerande), afgeleid van het Latijnse offerre 'aanbieden', is een geschenk, meestal aan een god, godin, of goden, maar ook aan andere machten zoals een fetisj of de doden ... Cacao: van bloedoffer tot afrodisiacum | Reizen en ... ... . Het doel is te bedanken, goede gezondheid te krijgen, reiniging, hulp krijgen, vergiffenis vragen (een 'zoenoffer'), enz. Het achterliggende principe wordt wel aangeduid met de Latijnse woorden do ... Een bloedoffer is het ultieme spirituele offer dat gemaakt kan worden. Het offer helpt u om uw huidige pad te effenen en bestaat uit een ritueel met de kracht van het bloed, de elementen, het universum en begele ... De offers - EO.nl/Bijbel ... ... Een bloedoffer is het ultieme spirituele offer dat gemaakt kan worden. Het offer helpt u om uw huidige pad te effenen en bestaat uit een ritueel met de kracht van het bloed, de elementen, het universum en begeleiders. Bloedoffer (Pocket). Ethan Wycliff - zelfbenoemd profeet en sekteleider - heeft het charisma van een verlicht man, maar is allesbehalve een heilige. Een... BLOEDOFFER. Een van de reliefs op het imaginaire kunstwerk waaraan John Keats in 1819 zi...