sociologos.be

Opgelet!

Responsive image
Opgelet! 1e druk is een boek van M. Scholte uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046900529 Signaleren is een belangrijke taak voor het maatschappelijk werk. In de dagelijkse praktijk vangen maatschappelijk werkers via allerlei bronnen signalen op. Zij horen van cliënten over problemen in de buurt. Zij horen van collega-hulpverleners over toenemend sociaal isolement bij ouderen in een wijk. Zij lezen in regionale kranten over kortingen op openbare voorzieningen en worden in de praktijk geconfronteerd met de gevolgen hiervan. Jammer genoeg gebeurt er nog te weinig met deze signalen. Als instellingen geen signaleringsprocedure hebben en geen vaste afspraken over hoe met signalen om te gaan, blijkt er van signalering weinig terecht te komen.In 'Opgelet!' wordt een stappenplan beschreven, waarmee de taak signaleren systematisch kan worden uitgevoerd. De auteur zet uiteen hoe managers en uitvoerenden van maatschappelijke instellingen signalen kunnen analyseren, interpreteren en uitwisselen. Ook wordt ingegaan op vragen als: 'Wat is signaleren?', 'Waarom is signaleren belangrijk?' en 'Welke deskundigheden zijn nodig voor signaleren?'. 'Opgelet!' is bestemd voor studenten social work, en voor managers en andere professionals in de sector zorg en welzijn.
PUBLICATIE DATUM:
juli 2007
BESTANDSGROOTTE:
8,28
ISBN:
9789046900529
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Margot Scholte
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Opgelet! PDF

Opgelet! is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Margot Scholte. Jij kunt lezen Opgelet! op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op `Puzzelhulp` CrosswordClues Voor wie ook wel eens in het Engels puzzelt is er nu Crossword Clues ... Opgelet! Deze topseries verdwijnen binnenkort van Netflix ... ... . Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 jun 2019 om 04:00. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Opgelet!!! Opgelet!!! Opgelet!!! Opgelet!!! Opgelet!!! Opgelet!!! HET FORUM IS GESLOTEN. Na meer dan 12 jaar zijn wij gestopt met onze activiteiten. Wij danken jullie voor het vertrouwen in ons en hopen dat wij met onze hulp het kopen op internet ... Samenvatting Opgelet! - Stuvia ... . Na meer dan 12 jaar zijn wij gestopt met onze activiteiten. Wij danken jullie voor het vertrouwen in ons en hopen dat wij met onze hulp het kopen op internet iets veiliger hebben gemaakt. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken...