sociologos.be

Mijn tijden zijn in Uw hand

Responsive image
Mijn tijden zijn in Uw hand.God gebruikt dikwijls verdriet en lijden in het leven van Zijn kinderen om hen dichter bij Hem te brengen. Juist in de diepte laat Hij Zijn kracht en hulp ervaren. Zo mag het geloofsvertrouwen groeien. Mijn tijden zijn in Uw hand allen in dat woord houd ik stand.Pastorale verzen die spreken van strijd en overgave maar bovenal van Gods nabijheid door woord en Geest. Tevens enkele gedichten voor kerkelijke feestdagen.
PUBLICATIE DATUM:
februari 1999
BESTANDSGROOTTE:
3,96
ISBN:
9789033105920
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Joke van Sliedregt
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Mijn tijden zijn in Uw hand PDF

Mijn tijden zijn in Uw hand is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Joke van Sliedregt. Jij kunt lezen Mijn tijden zijn in Uw hand op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...Daarom mag hij er volledig op vertrouwen dat God met hem is en zijn leven toch betekenis zal geven ... Psalmen 31 - Oude Testament - Statenvertaling ... . Psalm 31 is een indrukwekkende psalm. Lied 198 1 Mijn tijden, Heer, zijn in uw hand, ik wens niet anders meer; 'k vertrouw aan U mijn leven toe, aan U alleen, o Heer. 2 Mijn tijden, Heer, zijn in uw hand; en hoe zij mogen zijn, U weet wat 't beste voor mij is, 't zij nacht of zonnenschijn. 3 Mijn+ Read More Mijn tijden zijn in Uw hand." Psalm 42: "Mijn tranen zijn mij tot spijze dag en nacht. Wat buigt ge u neder, o mijn ziel, en ... bol.com | Mijn tijden zijn in Uw hand, Joke van Sliedregt ... ... ." Psalm 42: "Mijn tranen zijn mij tot spijze dag en nacht. Wat buigt ge u neder, o mijn ziel, en wat zijt gij onrustig in mij? Hoop op God, want ik zal Hem nog loven, mijn Verlosser en mijn God!" Psalm 46: "God is ons een toevlucht en sterkte, ten zeerste bevonden een hulp in benauwdheden. Dat neemt het onzekere van de tijd weg. Want, zo zegt de Psalmdichter van Psalm 31: "In Uw hand liggen mijn tijden." In al die tijden van ons mogen we vasthouden aan ...