sociologos.be

Het gebruik van de computer en het beheer van bestanden / Windows XP Professional

Responsive image
Het lesmateriaal is een geheel op de eindtermen van het EDCL geschreven methode en gaat uit van verschillende combinaties van Windows en Office. Het Europees Computer Rijbewijs is een certificaat waarmee men kan aantonen over voldoende praktische kennis en vaardigheden te beschikken om efficiënt met de PC om te gaan. Het lesmateriaal is in verschillende versies beschikbaar. In alle gevallen draagt het goedkeuringsstempel van de stichting ECDL Nederland.De eindtermen, beschreven in de syllabus van ECDL Nederland, vormen het uitgangspunt van het lesmateriaal. Tot op alineaniveau zijn deze te herleiden. Alle ECDL-modules kennen een vergelijkbare aanpak. Per module zijn voorbeelden gegeven van realistische examenopgaven. Ook is er specifieke aandacht voor de uiteindelijke examenomgeving (Teststation), zodat de voorbereiding op het werkelijke examen optimaal is.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
6,91
ISBN:
9789057520730
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
F. Willemsen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het gebruik van de computer en het beheer van bestanden / Windows XP Professional PDF

Het gebruik van de computer en het beheer van bestanden / Windows XP Professional is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs F. Willemsen. Jij kunt lezen Het gebruik van de computer en het beheer van bestanden / Windows XP Professional op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...9057520730) Windows 10 is het laatste besturingssysteem van Microsoft ... Bestanden overzetten tussen je computer en Android ... ... . Leer bij SeniorWeb alles over de computer. Van basisinstellingen tot een back-up maken en leuke tips. Op het scherm Al uw bestanden klaar voor gebruik en op aanvraag beschikbaar, ziet u hoe bestanden worden gemarkeerd als alleen-online, lokaal beschikbaar of altijd beschikbaar. Met Bestanden op aanvraag krijgt u toegang tot al uw bestanden in OneDrive zonder deze te hoeven downloaden en gebruik te maken van opslagruimte op uw Windows-apparaat. Buy Het gebruik van de computer en het beheer van bestanden Windows ... Windows 10 - alle informatie over Windows 10 | SeniorWeb ... . Buy Het gebruik van de computer en het beheer van bestanden Windows XP Professional (ECDL Totaal) 01 by F. Willemsen, J. Smets, M. Vermeulen-de Haas, H. Pel (ISBN: 9789057520730) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. U kunt de wizard Bestanden en instellingen overzetten van Windows XP gebruiken om bestanden van een computer met Wi...