sociologos.be

Basisboek interne communicatie

Responsive image
Interne communicatie is voor veel organisaties een aandachtspunt in het beleid. Terecht, want intern je zaakjes op orde hebben is een voorwaarde om extern (nog) beter te kunnen presteren. In het 'Basisboek Interne Communicatie' maak je kennis met de essentie van interne communicatie. Het is bovendien een praktisch bruikbare inleiding om de communicatie in een organisatie(-onderdeel) te verbeteren.Dit basisboek is een volledig herziene editie van het eerder verschenen 'Interne Communicatie: aanpak en achtergronden' van dezelfde auteur.Het basisboek is opgebouwd uit drie delen. Deel I beschrijft de context: een kennismaking met organisaties, met cultuur en met veranderingen in organisaties. Deel II besteedt aandacht aan basisbegrippen in interne communicatie. In dit deel staan twee visies op interne communicatie centraal: de actie-visie en de interactie-visie. Vervolgens komen in deel III zeven bouwstenen aan de orde, om te werken aan een betere interne communicatie:introductie in onderzoek naar interne communicatie,beleid en organisatie van interne communicatie,overlegstructuur,communicatie binnen en tussen teams,veranderingscommunicatie,kennismanagement,adviseren over interne communicatie.Het 'Basisboek Interne Communicatie' bevat vele voorbeelden en checklists. Het is vooral bestemd voor HBO-communicatiestudenten en cursisten in communicatieberoepsopleidingen.Erik Reijnders is zelfstandig communicatie- en organisatieadviseur te Utrecht. Hij houdt zich bezig met het professionaliseren van communicatiespecialisten en het interactiever maken van veranderingen in organisaties. Hij schreef verschillende boeken en artikelen over interne communicatie en veranderingen.
PUBLICATIE DATUM:
april 2006
BESTANDSGROOTTE:
5,49
ISBN:
9789023242192
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Erik Reijnders
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Basisboek interne communicatie PDF

Basisboek interne communicatie is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Erik Reijnders. Jij kunt lezen Basisboek interne communicatie op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...de om extern (nog) beter te kunnen presteren ... Basisboek Interne communicatie - boekenruilen.nl ... . Deze geheel herziene achtste editie van het Basisboek is opgebouwd uit drie delen. Bij het Basisboek interne communicatie hoort extra materiaal: Docenten en studenten vinden hier per hoofdstuk gerangschikt aanvullend én verdiepend materiaal om te bekijken en te downloaden (!). Denk aan bijvoorbeeld: - casuïstiek - verdiepende artikelen - links naar filmpjes - powerpointpresentaties - alle modellen uit het boek. Samenvatting Basisboek Interne Communicati ... Samenvatting Basisboek Interne Communicatie 7e druk Erik ... ... . Samenvatting Basisboek Interne Communicatie . Universiteit / hogeschool. De Haagse Hogeschool. Vak. Organisatieverandering jaar 2 (HHS-TB-035) Titel van het boek Basisboek Interne Communicatie; Auteur. Erik Reijnders. Geüpload door. Chantal van Leeuwen. Academisch jaar. 2015/2016 Basisboek Interne Communicatie Erik Reijnders (red.) Marius Hogendoorn Arnold Koning Conny de Laat ... (interne) communicatie en vormt voor de praktijkbeoefena...