sociologos.be

Ankertjes 222 - Het Enneagram in een notendop

Responsive image
Het enneagram is een geometrisch symbool dat werd overgeleverd door een kleine school van Soefi's uit het Midden-Oosten. Er wordt wel beweerd dat het enneagram verweven zit in de grondslag van verscheidene grote wereldreligies. Het enneagram beschrijft negen persoonlijkheidsprofielen met hun potentiële eigenschappen. De theorie van dit eeuwenoude hulpmiddel blijkt ook een uitstekend instrument te zijn om tot zelfkennis te komen. Onvermijdelijke, traumatische ervaringen die wij allemaal hebben meegemaakt, worden door inzicht en zelfkennis omgevormd. Zo worden beschadigingen, krenkingen en teleurstellingen die wij hebben ervaren, van 'gif' voor de geest tot 'gift' van de geest. Werken met het enneagram stimuleert persoonlijke groei en spiritualiteit. Het enneagram geniet dan ook een toenemende belangstelling in psychologische en spirituele kring.
PUBLICATIE DATUM:
januari 1996
BESTANDSGROOTTE:
10,86
ISBN:
9789020200898
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Joke Weijers
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Ankertjes 222 - Het Enneagram in een notendop PDF

Ankertjes 222 - Het Enneagram in een notendop is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Joke Weijers. Jij kunt lezen Ankertjes 222 - Het Enneagram in een notendop op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...e school van... het enneagram in een notendop, werk ... Bureau ISBN - ADD ... . het enneagram in een notendop, werk. werk. Het Enneagram in een notendop. Ankertjes #222. Auteur(s) J. Weijers. NUR code(s) 770 Psychologie algemeen Uitgever(s) VBK Media. Taal Nederlands Vers. datum 01/01/1996 NSTC 500009228. dit werk ... Het Enneagram in een notendop | ISBN 9789020200898 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hieronder vind ... Vind ankertjes in Psychologie op Marktplaats ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Joke Weijers. Het enige gevonden boek is Ankertjes 222 - Het Enneagram In Een Notendop. Boeken van Joke Weijers lezen? Boeken van Joke Weijers koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Ankertjes 222 - Het Enneagram in een notendop. Het enneagram is een geometrisch symbool dat werd overgeleverd door een kleine school van soefi's uit ...