sociologos.be

Chinees koken

Responsive image
Chinees koken is met de verbeelding prikkelnde soepen tot uitdagende hapjes, lichte gerechten voor de gezonde eters en traditionele roerbakgerechten de volmaakte inspiratiebron voor alle liefhebbers van de chinese keuken. Met meer dan 50 verrukkelijke recepten, alle getest en gefotografeerd, is dit boek geschikt voor het koken voor alle gelegenheden.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
9,93
ISBN:
9789036608459
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
L. Ahmed
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Chinees koken PDF

Chinees koken is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs L. Ahmed. Jij kunt lezen Chinees koken op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... tjap tjoy of een andere Chinese klassieker ... bol.com | Chinees koken, K. Man | 9789054261186 | Boeken ... . Of ga voor een recept van een iets hoger niveau zoals peking eend. Ook kun je voor een wat onbekender Chinees gerecht gaan, want die staan er ongetwijfeld ook tussen. Chinese recepten. Een avondje Chinees met bami, babi pangang en zoetzure saus. We halen het niet, we maken het zelf. Net als de wontons, streetfood uit China. Met varkensvlees en boerenkool bijvoorbeeld. Lees meer. Sneller dan afhalen. recept Ch ... Chinees koken voor beginners - de recepten | Met een ... ... . Lees meer. Sneller dan afhalen. recept Chi­ne­se chow mein met gar­na­len. 15 min. (136) recept Ba­bi pangang ex­pres­s. Koken volgens Chinees recept? Bekijk 35 Chinese recepten. Ondanks dat de Chinese keuken al sinds de jaren '60 van de vorige eeuw in onze eetcultuur geworteld zit, is onze kennis ervan niet bijster uitgebreid. Zonde, want de keuken van dit reusachtige land strekt veel verder dan de smakelijke, ... Je kunt Chinese kool koken, roerbakken of wokken, in d...