sociologos.be

De gitaar krijst, zij zwijgt

Responsive image
"Falinn, Falinn, Falinn!" Het schaars verlichte podium was een duidelijk baken. De warmte van de lampen, liet het stof in de lucht zien. Alleen de eerste drie rijen van de mensen was zichtbaar, daarna kwam een vage, zwarte ruimte met contouren. Niet alleen de lampen gaven warmte, ook de vele lichamen dicht opeengepakt, dansend, gillend, joelend. Ik greep opnieuw de oude Fender, mijn trouwe metgezel. Ik besloot met een nieuw lied af te sluiten. Het was een ballade en ik zong deze in Schots-Gaelisch een oude Keltische taal. Mijn Fender zong met me mee over de pijn, het verdriet en de eenzaamheid. Over een verloren leven, een verloren liefde en een verloren toekomst. Het werd steeds stiller in de zaal. Ook al verstond men de woorden niet, de emoties kwamen wel aan. Dat kon ook niet anders, omdat ik ze daar vrijliet. Daar in de spotlights, op het podium in die grote theaterzaal, daar mocht het allemaal zijn. Daar kon ik het vrijlaten zonder gevaar, zonder dreiging. Daar kon ik zijn wie ik eigenlijk was. Open en bloot, voor even. Daar was het veilig omdat ik daar de baas was. De klanken stierven langzaam uit en het applaus zwol aan. Het deed me levend voelen.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2020
BESTANDSGROOTTE:
12,92
ISBN:
9789463980074
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Attie Dotinga
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De gitaar krijst, zij zwijgt PDF

De gitaar krijst, zij zwijgt is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Attie Dotinga. Jij kunt lezen De gitaar krijst, zij zwijgt op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


.... Falinn is inmiddels een wereldberoemde gitarist en zangeres van Keltische liederen met invloeden van rock en soul ... PDF Download De vindingen van Karapolie | BANK72 PDF ... . De warmte van de lampen, liet het stof in de lucht zien. Alleen de eerste drie rijen van de mensen was zichtbaar, daarna kwam een vage, zwarte ruimte met contouren. Niet alleen de lampen gaven warmte, ook de vele lichamen dicht opeengepakt, ... De gitaar krijst, zij zwijgt. Omschrijving De gitaar krijst, zij zwijgt "Falinn, Falinn, Falinn!" Het schaars verlichte podium was een duidelijk baken. De warmte van de lampen, liet het stof in de lucht zien. Alleen de eerste drie rijen van de mensen was zichtbaar, ... Bureau ISBN - De gitaar krijst, zij zwijgt ... . De warmte van de lampen, liet het stof in de lucht zien. Alleen de eerste drie rijen van de mensen was zichtbaar, daarna kwam een vage, zwarte ruimte met contouren. De auteur. Attie Dotinga (1962), die al haar hele leven schrijversbloed in de aderen voelt, is sinds 2016 begonnen met schrijven en publiceren. Dit boek krijgt 5 verdiende sterren . Met dank aan Attie Dotinga...