sociologos.be

De vrouwen van Fossil Nash

Responsive image
Dertien jaar geleden verdween Fossil Nash nadat hij een politieagent had vermoord. Fossil vlichtte de Sawtooth Mountains in, een ongerept en woest gebied in het westen van Amerika. Zoekacties van de FBI leverden niets op; Fossil Nash leek van de aardbodem verdwenen.Zijn ex-vrouw was blij dat hij weg was en voor zijn twee dochters werd de herinnering aan hun vader steeds vager. Maar voor Molly Becker verdween de man van haar dromen. Het is maar de vraag of hij nog in leven is en langzaam vormt zich de legende van Fossil Nash.Als de advocaat Mark Bridger in de bergen wordt gered door een verwilderde man, is er maar één conclusie mogelijk: Fossil Nash leeft. De rust van de Sawtooth Mountains zal opnieuw verstoord worden.
PUBLICATIE DATUM:
2004-06-12
BESTANDSGROOTTE:
11,52
ISBN:
9789022538869
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
A. Armstrong
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De vrouwen van Fossil Nash PDF

De vrouwen van Fossil Nash is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs A. Armstrong. Jij kunt lezen De vrouwen van Fossil Nash op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...bieden heel gedetialeerd .je zit er midden in ... De Wolvenvrouw van Adam Armstrong 18 x tweedehands te koop ... ... ..en leeft mee met de vrouwen van fossiel nash. heb zelfs een traan moeten laten zo spannend en meelevend .... kan het iedereen aanbevelen .. De vrouwen van Fossil Nash. Dertien jaar geleden verdween Fossil Nash nadat hij een politieagent had vermoord. Zijn werk als beschermer van de wilde paarden van het gebied had hem niet geliefd gemaakt. Fossil vluchtte de wildernis van Sawtooth Mountains in, een ongerept en woest gebied in het westen van Amerika. Zoekacties door de plaatselijke politie en z ... De vrouwen van Fossil Nash - Uitgelezen ... . Zoekacties door de plaatselijke politie en zelfs de FBI leverden niets op ... De vrouwen van Fossil Nash book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Dertien jaar geleden verdween Fossil Nash nadat hij een p... De vrouwen van Fossil Nash [Armstrong Adam] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. / 978902253886ç / Literature tran...