sociologos.be

Kroongetuige

Responsive image
Het kleinsteedse Portsmouth wordt opgeschrikt door de brute moord op twee tieners. Een jong meisje is de enige getuige, maar zij wil de herinnering aan de gruwelijke gebeurtenis verdringen. Rechercheur Roy Shindler raakt geobsedeerd door de mysterieuze moordpartij en spoort het meisje aan onder hypnose te gaan. De vraag is: herinnert zij zich wat er werkelijk is gebeurd, of vertelt ze precies wat de rechercheur wil horen?Phillip Margolin is advocaat en behandelde vele grote moordzaken. Kroongetuige is zijn verrassend sterke debuut. In de serie Rainbow Crime verschenen eerder Verdwenen, maar niet vergeten, Als de duisternis valt en De laatste onschuldige. Margolins meest recente thrillers zijn De brandende man en Het complot.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
7,18
ISBN:
9789029050135
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Margolin
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Kroongetuige PDF

Kroongetuige is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Margolin. Jij kunt lezen Kroongetuige op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Suzuki is trotse sponsor van het nieuwe programma Kroongetuige ... . Kroongetuige kan twee dingen betekenen: . de voornaamste getuige in een zaak; of; een getuige die zelf een verdachte is, maar die bereid is om in ruil voor een beloning een verklaring tegen een of meer andere verdachten af te leggen.; De rest van dit artikel gaat over de tweede betekenis. Beloning Kroongetuige is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door RTL 4.In Kroongetuige gaat een ... Kroongetuige gemist? Bekijk hier alle uitzendingen terug ... ... . Beloning Kroongetuige is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door RTL 4.In Kroongetuige gaat een geselecteerde groep bekende Nederlanders een fictieve moord oplossen. Wat ze alleen niet weten, is dat een van hen de "kroongetuige" is en de boel in het geheim probeert te saboteren.Het programma is een combinatie tussen fictie, spel en reality, tevens toont het gelijkenissen met het ... Kroongetuige Kroongetuige kan twee dingen betekenen: De rest van di...