sociologos.be

Het naakte gezicht

Responsive image
Judd Stevens, een succesvol en integer psychoanalyticus, wordt ervan beschuldigd zowel een patiënt als zijn receptioniste en beschermelinge vermoord te hebben. Judd is niet in staat zijn onschuld te bewijzen. Alle schijn is tegen hem, erger nog - het wordt hem langzaam maar zeker duidelijk dat de onbekende moordenaar het op hèm gemunt had. De enige die hem aanvankelijk nog gelooft, is rechercheur Angeli. Maar als hij telkens net te laat komt als Judd hem in paniek alarmeert en er geen spoortje bewijs is om diens onsamenhangende relaas te staven, verliest ook de inspecteur het vertrouwen in hem. Judd Stevens weet zich geconfronteerd met een meedogenloze vijand. Zijn enige houvast is een geheimzinnige patiënte, Anne. Wat is haar rol in dit mysterie en zal zij Judd naar zijn onbekende belager(s) kunnen leiden?
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
11,77
ISBN:
9789022977545
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Sheldon
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het naakte gezicht PDF

Het naakte gezicht is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Sheldon. Jij kunt lezen Het naakte gezicht op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...huldigd zowel een patiënt als zijn receptioniste en beschermelinge vermoord te hebben ... Waar kijken mannen en vrouwen naar bij het zien van naakte ... ... . Judd is niet in staat zijn onschuld te bewijzen. Het naakte gezicht. Judd Stevens, een succesvol en integer psychoanalyticus, wordt ervan beschuldigd zowel een patiënt als zijn receptioniste en beschermelinge vermoord te hebben. Judd is niet in staat zijn onschuld te bewijzen. Alle schijn is tegen hem, erger nog - het wordt hem langzaam maar zeker duidelijk dat de onbekende moordenaar het op hèm gemunt had. Gezicht 1) Aanblik 2) Aangezicht 3) Aanschijn 4) Aanzien 5) Aspect 6) Bakkes 7) Bek ... Het naakte gezicht by Sidney Sheldon - Goodreads ... . Gezicht 1) Aanblik 2) Aangezicht 3) Aanschijn 4) Aanzien 5) Aspect 6) Bakkes 7) Bek en neus 8) Blikveld 9) Deel van het hoofd 10) Deel van het lichaam 11) Face 12) Facie 13) Front 14) Fysionomie 15) Gelaat 16) Gelaatsuitdrukking 17) Grimas 18) Hoofd 19) Kijk 20) Lichaamsdeel 21) Oog 22) Panorama 23) Porem 24) Prospect Het naakte gezicht bo...