sociologos.be

De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer

Responsive image
'De vonken springen eraf!' Publishers WeeklyBij Eloise, student geschiedenis aan Harvard, loopt niets volgens plan. Als ze haar nieuwe, hippe schoenen draagt, regent het, als de metro een noodstop maakt, is zij degene die op schoot bij een vreemde belandt en met de liefde, daar wil het ook maar niet mee vlotten...Wanneer ze de conclusie trekt dat echte helden tot het verleden behoren, vertrekt ze naar Engeland om haar scriptie over de romantische spionnen de Rode Pimpernel en de Paarse Gentiaan te voltooien.Wat ze daar ontdekt is iets wat zelfs de grootste historici is ontgaan: de verborgen geschiedenis van de Roze Anjer, de meest ongrijpbare spion ooit, die eigenhandig Engeland behoedde voor de inval van Napoleon. In haar zoektocht naar de ontmaskering van de Roze Anjer ontdekt Eloise een hartstochtelijke affaire die de wereldgeschiedenis bijna anders had doen lopen. En wat gebeurde er met de Rode Pimpernel en de Paarse Gentiaan? Hoe heeft de Roze Anjer Engeland gered? En zal Eloise zelf haar held kunnen vinden?Met De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer heeft Lauren Willig een slimme, stijlvolle en humoristische roman geschreven, die alle fictie-genres overstijgt.'Een stijlvol, speels en sexy debuut.' Kirkus Reviews'Dit boek heeft alles: liefdesperikelen, spanning en avontuur. Het is een briljante mix van chicklit met historische fictie.' Meg CabotLauren Willig is een 26-jarige student rechten en geschiedenis aan de Universiteit van Harvard. In de VS zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van haar debuutroman erkocht.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2006
BESTANDSGROOTTE:
3,42
ISBN:
9789032509927
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
L. Willig
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer PDF

De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs L. Willig. Jij kunt lezen De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... fictie-genres overstijgt. 'Een stijlvol, speels en sexy debuut ... De taal der bloemen | Genootschap Onze Taal | Onze Taal ... .' Kirkus Reviews 'Dit boek heeft alles: liefdesperikelen, spanning en avontuur. De verborgen geschiedenis van de Roza Anjer | ISBN 9789032509927 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer. 'De vonken springen eraf!' Publishers Weekly Bij Eloise, student geschiedenis aan Harvard, loopt niets volgens plan. Als ze haar nieuwe, hippe schoenen draagt, regent het, als de ... Recensie De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer ... . Als ze haar nieuwe, hippe schoenen draagt, regent het, als de metro een noodstop maakt, is zij degene die op schoot bij een vreemde belandt en met de liefde, daar wil het ook maar niet mee vlotten... Bestel het boek: De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer voor slechts € 5.0000 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel De verborgen geschiedenis van de Roze Anjer op Ram...