sociologos.be

Het Boek Van Finette

Responsive image
Nadat Finette samen met haar vriendinnen op de dijk bij Ouderkerk had gelegen en door een verrekijker naar de bruiloft van haar ex Adriaan had geloerd, besloot ze Nederland te verlaten. Via Afrika belandt Finette uiteindelijk in New York, waar ze voor de vn gaat werken. Zowel in Afrika als in New York stort Finette zich in verschillende heftige relaties, waar ze niet echt veel gelukkiger van wordt.Koortsachtig begint Finette haar frustraties van zich af te schrijven in e-mails aan haar vriendinnen. Overdag werkt ze keihard voor de VN; 's nachts schrijft ze over haar leven. Hoe bestaat het dat je 35 bent en het gevoel hebt alles kwijt te zijn? Finette, de populaire, door iedereen benijde Finette! Een van haar vriendinnen suggereert dat ze van haar mails een boek zou kunnen maken. Finette lacht haar uit, maar als ze onverwacht wordt ontslagen, beseft ze dat ze haar tijd maar het beste in een boek kan steken. Ze gooit al haar e-mails door elkaar, overgiet het geheel met een humoristisch sausje en stuurt het naar een uitgever.Het boek van Finette geeft antwoord op alle vragen die je nog zou kunnen hebben na vier seizoenen Rozengeur & Wodka Lime. Wat is er met Finette gebeurd toen ze in het buitenland woonde? Hoe hebben de vriendinnen elkaar ooit leren kennen, en wat vertellen ze over elkaar in hun e-mails aan Finette? Kortom, verplichte kost voor alle trouwe fans van de populaire tv-serie, maar ook leuk voor niet-kenners!
PUBLICATIE DATUM:
december 2004
BESTANDSGROOTTE:
5,17
ISBN:
9789069746524
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Sabine van den Eynden
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het Boek Van Finette PDF

Het Boek Van Finette is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Sabine van den Eynden. Jij kunt lezen Het Boek Van Finette op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...tslagen, beseft ze dat ze haar tijd maar het beste in een boek kan steken ... Boeken - Van Den Eynden Schrijft ... . Ze gooit al haar e-mails door elkaar, overgiet het geheel met een humoristisch sausje en stuurt het naar een uitgever. Het boek van ... Bij Het boek van Finette vond ik het minder erg, omdat de serie er eerst was, heb je al een beeld natuurlijk. Verwerkingsopdracht. Analytische opdracht nummer 4: Eigen recensie. Nog maar kort geleden is Het boek van Finette verschenen. Dit boek is geschreven door Sabine van den Eynden en Mariëtte Ciggaar. ... Boekwinkeltjes.nl - Het boek van Finette - Mariëtte ... ... . Dit boek is geschreven door Sabine van den Eynden en Mariëtte Ciggaar. Het Boek Van Finette. Auteur:Sabine van den Eynden Nederlands; 271 pagina's; Ramsj Nl; september 2006; Samenvatting. Nadat Finette samen met haar vriendinnen op de dijk bij Ouderkerk had gelegen en door een verrekijker naar de bruiloft van haar ex Adriaan had geloerd, besloot ze Nederland te verlaten. Finette lacht haar uit, maar als ze onverwacht wordt ontslagen, bese...