sociologos.be

Een vlucht regenwulpen

Responsive image
Een vlucht regenwulpen is een fenomeen. Er werden al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Het boek is, net als de verfilming, een klassieker.Een beklemmende geschiedenis over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten en dwang-neurotische trekken verzacht worden door een grote opmerkingsgave, een hartstochtelijke aard en een diepe liefde voor de natuur. Een onvergetelijk verhaal uit een tijd toen Nederland een universum was, en een dorpje de hele wereld.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
6,13
ISBN:
9789051088236
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Maarten 't Hart
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Een vlucht regenwulpen PDF

Een vlucht regenwulpen is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Maarten 't Hart. Jij kunt lezen Een vlucht regenwulpen op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Een vlucht regenwulpen van Maarten 't Hart | Boek en ... ... . Een vlucht regenwulpen is een psychologische roman van Maarten 't Hart uit 1978.. De hoofdpersoon is de 30-jarige Maarten, die vertelt in de ik-vorm. Hij wordt geplaagd door dwanggedachten en pleinvrees.Het verhaal begint in de tegenwoordige tijd als Maarten naar een trouwreceptie gaat, maar hierna volgen veel flashbacks, waardoor er bijna sprake is van verschillende tijdlagen. Een vlucht regenwulpen is een psychologisch meesterwerk. Een verhaal ... Een vlucht regenwulpen | Lezen voor de lijst ... . Een vlucht regenwulpen is een psychologisch meesterwerk. Een verhaal dat geen verbazingwekkende verhaallijn kent, maar dat door de subtiele, gevoelig beschreven worstelingen van de hoofdpersoon met angsten en eenzaamheid zo enorm mooi is. Door de prachtige, rustige manier van schrijven wordt je langzaam in deze eenzaamheid gezogen. Met 'Een vlucht regenwulpen' brak hij in 1978 voor het eerst door bij een groot publiek. In de autobiografisch geï...