sociologos.be

Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1

Responsive image
(1) DOKTER OM TE ZOENEN - Dokter Pete Jackson is de klos: overal in het ziekenhuis hangen posters met zijn portret. Wel een beetje gênant, maar hij is nu eenmaal verkozen tot Hartendief van de Maand, en dat betekent verplicht zoenen tegen betaling voor een goed doel. Zou Anna Crane, zijn sensuele nieuwe teamgenoot, ook een zoen komen kopen? (2) ZOETE HERINNERINGEN - Na jaren in het buitenland te hebben gewerkt, keert cosmetisch chirurg Harry Pritchard terug naar zijn geboorteland. Daar ontmoet hij zijn oude liefde, Stephanie Prince. Een leuke hernieuwde kennismaking zit er echter niet in, want Stephanie zet nogal wat vraagtekens bij zijn terugkeer. Niet zo vreemd, aangezien hij haar vertrouwen al eens heeft beschaamd... (3) ONVERWACHT VOORSTEL - Amelia Peterson kan er niet bij: ze is niet alleen uit eten geweest met de slechtgehumeurde arts Mac McDougal, ze is ook nog eens naast hem wakker geworden! Natuurlijk was het een onenightstand, en dus zal ze hem voortaan op gepaste afstand houden. Maar dan doet ze een ontdekking die haar wereld volledig op zijn kop zet!
PUBLICATIE DATUM:
2011-12-09
BESTANDSGROOTTE:
3,92
ISBN:
9789461705990
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Meredith Webber
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1 PDF

Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1 is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Meredith Webber. Jij kunt lezen Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1 op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...eetje gênant, maar hij is nu eenmaal verkozen tot Hartendief van de Maand, en dat betekent verplicht zoenen tegen betaling voor een goed doel ... Het geheim van langer leven PDF Download ... . Zou Anna Crane, zijn sensuele nieuwe teamgenoot, ook een zoen komen kopen? (2) ZOETE HERINNERINGEN - Na jaren in het buitenland ... Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1 PDF BOEK Meredith Webber is een geweldige auteur. Download en lees het boek Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1 op onze webs ... bol.com | Dokter in het gips / Huwelijk in gevaar ... ... . Download en lees het boek Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1 op onze website huisdierenopvang-zonnebeke.be. Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1 (eBook) Hallo! Op zoek naar een Dokter om te zoenen / Zoete herinneringen / Onverwacht voorstel - Doktersroman Favorieten 289, 3-in-1-boek geschreven door auteur Meredith...