sociologos.be

In het wild

Responsive image
Nadja Hüpscher trekt er regelmatig op uit om haar nietsontziende oor te luisteren te leggen. Op uiteenlopende plaatsen als de Kentucky Fried Chicken in Bos en Lommer, een terras aan de Zeelandse kust of de foyer van de schouwburg in Dordrecht vangt ze flarden van poëtische, hilarische of soms melancholieke dialogen op over alles wat mensen bezighoudt: relaties, liefde, verdriet, het gezin, het werk, kortom het leven zelf.
PUBLICATIE DATUM:
november 2013
BESTANDSGROOTTE:
8,15
ISBN:
9789025441999
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Nadja Hupscher
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

In het wild PDF

In het wild is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Nadja Hupscher. Jij kunt lezen In het wild op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...omen. Gewoon omdat het steeds minder vanzelfsprekend is ... Mannen in het wild gemist? Start met kijken op NPO Start ... ... In het wild (Paperback). Nadat zijn debuutroman een dubbelbekroonde bestseller werd, wilde hij netjes thuis werken aan zijn tweede boek. Maar het leven... Wilde caviasoorten (zoals de braziliaanse cavia) leven op grasvlakten waar genoeg vers gras en andere begroeiing is om te eten. Het zijn groepsdieren die samenleven in groepen van een aantal vrouwtjes (zeugen), een mannetje (beer) en hun jongen. Freek in het wild is een natuur- en avonturenserie die ... in het wild - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . Freek in het wild is een natuur- en avonturenserie die zich afspeelt in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud. In Het Wilde Weg biedt bedrijfsuitjes, wildplukexcursies, kookworkshops, kanotochten en natuurbelevingstochten aan in het mooie Drenthe. I.v.m. de corona maatregelen zijn de activiteiten van In Het Wilde Weg aangepast of komen te vervallen. Zo ontstond 'Terug in het Wild' - over dieren...