sociologos.be

Indiase Yantra's - Kleurboek

Responsive image
In dit kleurboek zijn 32 thematische yantra's opgenomen, met een beknopte uitleg van de betekenis van de symboliek, en suggesties voor het kleurgebruik.Een yantra is een geometrische figuur die uit verschillende symbolisch geladen elementen bestaat. Zij straalt kracht en energie uit, en is bedoeld om de concentratie en meditatie te verdiepen. De yantra is een oeroud symbool dat uit het Indiase tantrisch hindoeïsme stamt. Het tekenen of kleuren van yantra´s, of het mediteren op een yantra heeft een sterke uitwerking op het onderbewuste, en vormt daardoor een brug tussen de kosmos en onszelf.Werken met yantra´s versterkt onze innerlijke krachten en ontwikkelt onze spirituele energie.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2014
BESTANDSGROOTTE:
4,96
ISBN:
9789088401015
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Sitara E. Eggeling
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Indiase Yantra's - Kleurboek PDF

Indiase Yantra's - Kleurboek is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Sitara E. Eggeling. Jij kunt lezen Indiase Yantra's - Kleurboek op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ekenis van de... Compra Indiase yantra's: yantra's als brug tussen de kosmos en jezelf, een kleurboek om je spirituele krachten te ontwikkelen ... 185 beste afbeeldingen van mandala's & yantra's - Mandala ... ... . SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Indiase yantra's: yantra's als brug tussen de kosmos en jezelf; een kleurboek om je spirituele krachten te ontwikkelen: Amazon.es: Sitara E. Eggeling, Rob Pijpers: Libros en idiomas extranjeros In dit kleurboek zijn 32 thematische yantra's opgenomen, met een beknopte uitleg van de betekenis van de symboliek, en suggesties voor het kleurgebruik. Een yantra is een geometrische figuur die uit verschillende symbolisch geladen elementen bestaat. Buy Indiase yantra's: yantra's als brug tu ... Indiase yantra's: yantra's als brug tussen de kosmos en ... ... . Een yantra is een geometrische figuur die uit verschillende symbolisch geladen elementen bestaat. Buy Indiase yantra's: yantra's als brug tussen de kosmos en jezelf, een kleurboek om je spirituele krachten te ontwikkelen 01 by Sitara E. Eggeling, Rob Pijpers (ISBN: 9789088401015) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligibl...