sociologos.be

Haiku's uit het heuvelland

Responsive image
Een wandeling door het Limburgs Heuvelland nodigt uit tot bespiegelingen over de prachtige natuur. Dat deze reflecties ook heel letterlijk kunnen worden opgevat blijkt wel uit dit boekje waarin sprekende foto's en beeldende teksten elkaar 'spiegelen'.De korte teksten zijn geschreven in de oorspronkelijk Japanse haiku-vorm van drie rijmloze regels die heel geschikt is om een natuurimpressie kernachtig weer te geven.Het opnieuw lezen van een haiku brengt vaak nog een extra laag aan de oppervlakte. Met de nodige fantasie zijn haiku's dan ook te beschouwen als 'super-ultrakorte verhaaltjes', met hier en daar een sprankje humor en af en toe een vleugje ernst.
PUBLICATIE DATUM:
december 2013
BESTANDSGROOTTE:
4,6
ISBN:
9789079226122
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Anny Huyts
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Haiku's uit het heuvelland PDF

Haiku's uit het heuvelland is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Anny Huyts. Jij kunt lezen Haiku's uit het heuvelland op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... Dat deze... Het boek Haiku's uit het heuvelland, geschreven door Anny Huyts, M ... Wandelen langs het Stiltepad, Heuvelland | Westhoek ... .J. May, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Haiku¿s uit het heuvelland | ISBN 9789079226122 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een wandeling door het Limburgs Heuvelland nodigt uit tot bespiegelingen over de prachtige natuur. Dat deze reflecties ook heel letterlijk kunnen worden opgevat blijkt wel uit ... Haiku's uit het heuvelland | Boeken ... . Dat deze reflecties ook heel letterlijk kunnen worden opgevat blijkt wel uit dit boekje waarin sprekende foto's en beeldende teksten elkaar 'spiegelen'.De korte teksten zijn geschreven in de oorspronkelijk Japanse haiku-vorm van drie rijmloze regels die heel geschikt is om een natuurimpressie ... uit de maat. Haiku's uit het heuvelland - Lente, Zomer, Herfst, Winter. 40 Haiku's als ode aan de prachtige natuur tijdens de vier jaargetijden in het Zuid-Limburgs Heuvelland, met naast e...