sociologos.be

De pr-factor

Responsive image
De pr-factor 1e druk is een boek van Carla de Barros Barbosa uitgegeven bij Adfo Books. ISBN 9789491560538 Rouwconflict is opgebouwd uit twee gedeelten. In het eerste deel wordt de verbinding tussen verliezen en conflicten uitgewerkt. Het tweede deel beschrijft de werking en de effecten van verliezen en conflicten.
PUBLICATIE DATUM:
november 2013
BESTANDSGROOTTE:
3,21
ISBN:
9789491560538
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Carla de Barros Barbosa
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De pr-factor PDF

De pr-factor is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Carla de Barros Barbosa. Jij kunt lezen De pr-factor op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...d uit twee gedeelten. In het eerste deel wordt de verbinding tussen verliezen en conflicten uitgewerkt ... prfactor.nl profilering, pr en communicatie voor ... ... . Het tweede deel beschrijft de werking en de effecten van verliezen en conflicten. PR-factor helpt basisscholen en integrale kindcentra bij het versterken van de uitstraling en imago. Onze werkwijze kenmerkt zich door een herkenbare en praktische aanpak, direct toepasbaar in de onderwijspraktijk. Krachtig van binnen, sterk naar buiten! Het team, het gezicht van PR Factor. Hier staan de medewerkers zodat u meteen weet met wie u in contact bent. Samenvatting: DE PR-FACTOR ... Samenvatting: de pr-factor - carla de barros barbosa ... ... . Hier staan de medewerkers zodat u meteen weet met wie u in contact bent. Samenvatting: DE PR-FACTOR - Carla de Barros Barbosa, Christine van der Linden - heel boek. Het gele boek, DE PR-FACTOR, samengevat inclusief afbeeldingen van de modellen en figuren. Voorbeeld 2 van de 13 pagina's. Bekijk voorbeeld Bekijk de diensten van PR Factor. Onze specialiteiten liggen bij het bede...