sociologos.be

Ijsvleugels

Responsive image
De twaalfjarige Jurre Duinkerken woont sinds kort in Friesland. Samen met Brecht vindt hij op een eilandje in het Blinkermeer een oude tas. Wat zit er in die tas? De geheimzinnige inhoud verandert Jurres leven! Brecht en Jurre richten een schaatsclubje op. De zeven leden van de club gaan trainen voor de schaatswedstrijden in de verniuwede IJshal van Brekkenveen.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2007
BESTANDSGROOTTE:
3,79
ISBN:
9789045411583
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Henriette Kan Hemmink
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Ijsvleugels PDF

Ijsvleugels is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Henriette Kan Hemmink. Jij kunt lezen Ijsvleugels op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ary! IJsvleugels. [Henriëtte Kan; YDee Media (Amstelveen)] -- Jurre (12) woont sinds kort in Friesland ... Kinderen in Almere: januari 2009 ... . Als hij samen met een onbekend meisje op een onbewoond eiland een tas vindt, verandert zijn hele leven. Vanaf ca. 10 jaar. Ijsvleugels (Paperback). De twaalfjarige Jurre Duinkerken woont sinds kort in Friesland. Samen met Brecht vindt hij op een eilandje in het Blinkermeer... Ijsvleugels en ijskus. Nederlandstalig. 1 - 8 dagen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het ... Ijsblinkers - IJsvleugels - Auteur - paperback, Boek Alle ... ... . Nederlandstalig. 1 - 8 dagen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Auteur: H. Kan Hemmink, Prijs: € 6,99, ISBN/ISBN13: 9789045411583, Categorie: Boek, De twaalfjarige Jurre Duinkerken woont sinds kort in Friesland. Samen met Brecht ... IJsblinkers - IJsvleug...