sociologos.be

Valstrik

Responsive image
In een ruwe uithoek van Australië wonen de Willows te midden van hun rommel en hun honden. De vader is een bruut die drinkt en slaat, de moeder een ziekelijke, in zichzelf gekeerde vrouw. De zorg voor de boerderij en het aanpalende caravanpark rust helemaal op de schouders van de vijf kinderen. Kunstschilder Bow Fox, een van de caravangasten, dringt binnen is dit vreemde, gesloten gezin: hij ontfutselt de naïeve jongste zoon Oliver een familiegeheim. Het noodlot ontvouwt zich en er is geen weg terug.Een aangrijpend, strak verteld verhaal over een geïsoleerd gezin dat ten onder gaat aan bekrompenheid geweld.'Deze ijzersterke vertelling, dit gruwelijke maar geloofwaardige verhaal laat de lezer overdonderd achter.' (Booklist)'Fascinerend en schokkend.' (Publishers Weekly)
PUBLICATIE DATUM:
juni 2007
BESTANDSGROOTTE:
7,97
ISBN:
9789050165044
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
S. Hartnett
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Valstrik PDF

Valstrik is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs S. Hartnett. Jij kunt lezen Valstrik op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...t om iemand er in te laten lopen 9) Panneau 10) Slimme streek 11) Soort hinderlaag 12) Strik 13) Val 14) Valkuil 15) Vangwerktuig 16) Verleiding 17) Verraderlijke poging 18) Verraderlijke verleiding Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'valstrik', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Wat is de betekenis van valstrik - Ensie ... . Online vertaalwoordenboek. FR:valstrik. een valstrik spannen voor iemand - tendre un traquenard à quelqu'un in een valstrik lopen - tomber dans un traquenard In 'Valstrik' van Sonya Hartnett zit de angst tussen de bladzijden gevangen. Het boek gaat over geheimen, over de onverbrekelijke band tussen broers en zussen en loopt akelig af. Dit is geen kinderboek. Het goede overwint niet! Valstrik. In een ruwe uithoek van Australië wonen de Willows te midden van hun rommel en hun honden. De vader is een bruut die drinkt en slaat, de moeder ee ... Valstrik | Leesfeest ... . Het boek gaat over geheimen, over de onverbrekelijke band tussen broers en zussen en loopt akelig af. Dit is geen kinderboek. Het goede overwint niet! Valstrik. In een ruwe uithoek van Australië wonen de Willows te midden van hun rommel en hun honden. De vader is een bruut die drinkt en slaat, de moeder een ziekelijke, in z...