sociologos.be

Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - Het ondernemingsplan

Responsive image
Ondernemers zijn belangrijk, en het is belangrijk voor onze welvaart dat er steeds nieuwe bedrijven van start gaan. Uit onderzoek blijkt dat ondernemers - mede door hun zelfstandigheid - van alle werkenden het meest tevreden zijn met hun werk. Hoe zet je een bedrijf op? Deze praktijkgids bespreekt alle stappen die voorafgaan aan de start van een onderneming. Aan de orde komen: · ondernemerschap en de ondernemer· het hoe en waarom van een ondernemingsplan· het idee, de missie, de strategie· de omgevingsanalyse· het marketingplan· het managementplan· het financieel plan· de financiering Deze tweede druk is geheel herzien en aangepast aan de nieuwe wetgeving zoals die anno 2003 is. Alle verwijzingen naar instanties zijn geactualiseerd en bovendien is een overzicht toegevoegd naar websites waar nuttige informatie is te vinden. De serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer biedt een praktische training in management-vaardigheden. Met een minimum aan theorie en een maximum aan praktische richtlijnen verwerft u in twee avonden lezen een schat aan informatie en vaardigheden. Daarnaast zijn de boeken ideaal als naslagwerk. De Praktijkgidsen voor de Manager en Ondernemer worden geschreven door mensen die op hun vakgebied een jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan. De serie staat onder redactie van Plattel en Partners te Baarn.
PUBLICATIE DATUM:
januari 2003
BESTANDSGROOTTE:
10,67
ISBN:
9789052614564
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Thinkthank
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - Het ondernemingsplan PDF

Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - Het ondernemingsplan is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Thinkthank. Jij kunt lezen Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - Het ondernemingsplan op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - Het ondernemingsplan 3e druk is een boek van Taalwerkplaats uitgegeven bij Academic Service ... Boek: Het ondernemingsplan - Springest ... . ISBN 9789052617626 Ondernemers zijn belangrijk. Zij versterken onze welvaart en zorgen voor werkgelegenheid. Daarom is het goed dat er steeds nieuwe bedrijven van start gaan. Het Ondernemingsplan 1e druk is een boek van Lorraine Vesterink uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043022491 Dit boek is h t stappenplan voor het schrijven van een ondernemingsplan dat de student daadwerkelijk aanzet tot ... bol.com | Praktijkgidsen voor manager en ondernemer ... ... .V.. ISBN 9789043022491 Dit boek is h t stappenplan voor het schrijven van een ondernemingsplan dat de student daadwerkelijk aanzet tot ondernemen. Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - Creativiteit en management 1e druk is een boek van R. Voorendonk uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052612737 Creativiteit & Management is geschreven voor iedereen die kennis en inventiviteit van medewerkers, maar ook van zichzelf, wil stimuleren. Artikelen van Praktijkgidsen Voor Manager En On...