sociologos.be

De Godenmakers

Responsive image
Hamal, een planeet aan de grenzen van een afgelegen stelsel, wordt sinds jaar en dag geplaagd door uitputtende conflicten en verwoestende oorlogen. Lewis Orne, interplanetair agent en afgestudeerd aan de Vredesschool op Marak, wordt naar deze beklemmende wereld afgevaardigd. Al wat hij er hoeft te doen is bijtijds gebeurtenissen signaleren die zouden kunnen ontaarden in nieuwe slopende ongeregeldheden. Een opdracht van niets, denkt de getalenteerde Orne, want eenmaal ter plekke lijkt alles rustig. Toch drukt hij tien Hamal-weken later op de paniekknop van zijn standaarduitrusting. Een daad met verstrekkende, met name chaotische gevolgen, want daarmee zet hij onomkeerbaar een keten van gebeurtenissen in beweging die wel eens tot vernietiging van Hamal zou kunnen leiden, of van hemzelf, of van beide. Wat is er gebeurd? En roman in de spirituele traditie van Duin.
PUBLICATIE DATUM:
november 2001
BESTANDSGROOTTE:
7,83
ISBN:
9789029070812
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Frank Herbert
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Godenmakers PDF

De Godenmakers is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Frank Herbert. Jij kunt lezen De Godenmakers op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...k Herbert.Het is een roman, die samengesteld is uit vier eerdere verhalen van Herbert ... juni | 2014 | Hans Vandeweghe | Pagina 2 ... . In 1978 verscheen een Nederlandse vertaling bij Born NV Uitgeversmaatschappij in de serie Born SF.Later verscheen een heruitgave bij Prismaboeken, hetgeen opvallend is, want de ... Godenmakers (Paperback). Hamal, een planeet aan de grenzen van een afgelegen stelsel, wordt sinds jaar en dag geplaagd door uitputtende conflicten en... Godenmakers (Paperback). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis ... Frank Herbert - De Godenmakers - SFboekenshop ... ... Godenmakers (Paperback). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, ... De godenmakers book. Read 116 reviews from the world's largest community for readers. Hamal, een planeet aan de grenzen van een afgelegen stelsel, wordt ... De Godenmakers is een geweldig boek...