sociologos.be

Je eigen accessoires haken. Sieraden en meer haken met de wave-steek

Responsive image
Haak een mooi sieraad, een hoesje voor je mobiel of je sleutels, een klein tasje of een armband. Marcella heeft prachtige accessoires ontworpen die je zelf kunt maken. Ze legt daarnaast ook uit hoe je deze kunt haken met de wave-steek: een variatie op de halve vaste waardoor je een effect van kleine golfjes krijgt: een bijzonder resultaat.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2013
BESTANDSGROOTTE:
8,52
ISBN:
9789058772183
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Marcella Mercks
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Je eigen accessoires haken. Sieraden en meer haken met de wave-steek PDF

Je eigen accessoires haken. Sieraden en meer haken met de wave-steek is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Marcella Mercks. Jij kunt lezen Je eigen accessoires haken. Sieraden en meer haken met de wave-steek op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...of je sleutels, een... Marcella Mercks laat in dit boek zien hoe je met garen en een haaknaald de mooiste sieraden kunt maken ... Alles over zelf sieraden maken met kralen ... . Ze haakt bloemen, schelpen en franjes en maakt hiermee kleurrijke en stijlvolle sieraden. Met haar duidelijke 'toer-voor-toer' beschrijvingen is het voor iedere hobbyist mogelijk een of meer van haar kettingen en armbanden te haken. Vergelijken - Je eigen accessoires haken, Sieraden en meer haken met de wave-steek (Marcella Mercks) (2013) ISBN: 9789058772183 - Haak een mooi sieraad, een hoesje voor je mobiel of je sleutels, een klein tasje of een armband. Marcella heeft prachtige… sieraden en meer haken met de wave steek. Ik heb hem uit de bieb, ik zag ik een foldertje dat h ... bol.com | Sieraden haken, Marcella Mercks | 9789058779441 ... ... . Marcella heeft prachtige… sieraden en meer haken met de wave steek. Ik heb hem uit de bieb, ik zag ik een foldertje dat het € 9,99 kost. Misschien ga ik het toch maar kopen ook. Wat zij de wavesteek noemt, is gewoon haken en in de achterste lus insteken, moeilijker is het niet. Ze haakt da...