sociologos.be

Het stormachtige leven van De Spiegel

Responsive image
Michiel de Ruyter was een zeeheld - dat weet bijna iedereen. Maar w e heldendaden hij verrichtte, is vreemd genoeg minder bekend. Bert Natter vertelt in dit boek de waargebeurde avonturen van De Ruyter als een spannend verhaal. Op zijn schip De Spiegel vaar je mee over de wereldzee Je gaat naar Afrika en Amerika en je hoort het gebulder van duizenden kanonnen bij de zeeslagen die hij voerde. Als je dit boek leest, weet je hoe Michiel de Ruyter het verschil maakte - het verschil tussen winnen en verliezen.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2006
BESTANDSGROOTTE:
8,99
ISBN:
9789060056424
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Bert Natter
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het stormachtige leven van De Spiegel PDF

Het stormachtige leven van De Spiegel is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Bert Natter. Jij kunt lezen Het stormachtige leven van De Spiegel op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...en hij verrichtte, is... Het schip 'de Spiegel' (ik-figuur), uit de vloot van Michiel de Ruyter, vertelt over de zeemansheld, het leven aan boord en de verschillende zeeslagen in de 17e eeuw ... De spiegel van het meer | Gratis boeken downloaden in PDF ... ... . Vanaf ca. 12 jaar. Het stormachtige leven van De Spiegel. Het schip van Michiel de Ruyter. Op 24 maart 2007 is het 400 jaar geleden dat Michiel Adriaenszoon de Ruyter in Vlissingen werd geboren. Zijn glorieuze maritieme loopbaan van bootsjongen tot bevelhebber bracht De Ruyter de hoogste roem, adellijke titels en uiteindelijk zijn dood. Vergelijken - Het Stormachtige Leven Van De Spiegel, het schip van Michiel de Ruyter (Bert Natter) (2006) ISBN: 9789060056424 - Michiel de Ruyter was een zeeheld - dat weet bijna iedereen. ... Het Stormachtige Leven van De Spiegel: Het Schip van ... ... . Vergelijken - Het Stormachtige Leven Van De Spiegel, het schip van Michiel de Ruyter (Bert Natter) (2006) ISBN: 9789060056424 - Michiel de Ruyter was een zeeheld - dat weet bijna iedereen. Maar w e heldendaden hij verrichtte, is vreemd genoeg minder… Het stormachtige leven van De Spiegel. Michiel de Ruyter was een zeeheld - dat weet bijna iedere...