sociologos.be

Bakelandt 39 Zita op de planken

Responsive image
Bakelandt en zijn vrienden maken kennis met een groepje rondreizende toneelspelers geleid door Mortieri. De toneelgroep komt echter in de problemen wanneer ze een antirepublikeins stuk opvoert. De acteurs worden gearresteerd en ondergebracht in de kelders van het plaatselijke gemeentehuis. Bakelandt, Pé en Zita bevrijden hen en vluchten met hen naar Brussel. Ze krijgen onderdak in de Muntschouwburg waar Mortieri's bende een stuk moet spelen. Maar kort daarna worden ze bijna manu militari uit het theater gezet door Madame La Montansier en haar Parijse toneelgezelschap. Bakelandt en Pé worden tussen de coulissen ontdekt en vluchten weg langs de riolering, waar ze de bende van Charlepoeng ontmoeten. Samen met Charlepoeng besluiten Bakelandt en zijn vrienden de Parijse toneelgroep een hak te zetten.Meer boeken van Hec Leemans.
PUBLICATIE DATUM:
augustus 2010
BESTANDSGROOTTE:
6,9
ISBN:
9789002239397
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Hec Leemans
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bakelandt 39 Zita op de planken PDF

Bakelandt 39 Zita op de planken is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Hec Leemans. Jij kunt lezen Bakelandt 39 Zita op de planken op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...triptekenaar Hector Leemans.. Verhaal Bakelandt 39 Zita op de planken (Paperback) ... Zita op de planken - Hec Leemans | 9789002239397 ... ... . Bakelandt en zijn vrienden maken kennis met een groepje rondreizende toneelspelers geleid door Mortieri. De... De toneelgroep komt echter in de problemen wanneer ze een anti-republikeins stuk opvoert. De acteurs worden gearresteerd en ondergebracht in de kelders van het plaatselijke gemeentehuis. Bakelandt, Pé en Zita bevrijden hen en vluchten met hen naar Brussel. Ze krijgen onderdak in de Muntschouwburg waar Mortieri's bende een stuk moet sp ... bol.com | Bakelandt 39 Zita op de planken, Hec Leemans ... ... . Ze krijgen onderdak in de Muntschouwburg waar Mortieri's bende een stuk moet spelen. De avonturen van Bakelandt en zijn bende zijn deels op historische figuren gebaseerd, maar nemen vanaf daar een loopje met de werkelijkheid. Ze nemen een kijkje over de landsgrenzen heen. Dat is het recept voor een fantastische reeks met de spannende, soms bloedstollende verhalen die zich afspelen ten tijde van Napoleon. zita op de plan...