sociologos.be

Culinair genieten - Smoothies (set van 5)

Responsive image
Is te bestellen als set van 5 (9789054267072). Culinair genieten. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje uit de blender. De ingrediënten zijn meestal ijs, vers fruit en melkproducten (yoghurt, melk of room). Deze ingrediënten worden in een blender gemixt tot een romige consistentie. Voor meer smaak worden ook wel ingevroren fruit en ingevroren yoghurt gebruikt in plaats van ijsblokjes. Soms wordt er extra suiker of honing toegevoegd. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden - in dit boek worden daarvan vele smakelijke voorbeelden gegeven.
PUBLICATIE DATUM:
september 2010
BESTANDSGROOTTE:
5,62
ISBN:
9789054265481
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Meerderen auteurs
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Culinair genieten - Smoothies (set van 5) PDF

Culinair genieten - Smoothies (set van 5) is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Meerderen auteurs. Jij kunt lezen Culinair genieten - Smoothies (set van 5) op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...oothie is een... Is te bestellen als set van 5 (9789054267072) ... Culinair genieten - Pannenkoeken van | Boek en recensies ... ... . Culinair genieten. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje uit de blender. De ingrediënten zijn meestal ijs, vers fruit en melkproducten (yoghurt, melk of room). Deze ingrediënten worden in een blender gemixt tot een romige consistentie. Voor meer smaak worden ook wel ingevroren fruit en ingevroren yoghurt gebruikt in plaats van ijsblokjes. Smoothies (set van 5) ... Culinair genieten Een smoothie is ... Smoothies (set van 5) - boekhandeldouwes.nl ... . Smoothies (set van 5) ... Culinair genieten Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje uit de blender. De ingrediënten zijn meestal ijs, vers fruit en melkproducten (yoghurt, melk of room). Deze ingrediënten worden in een blender gemixt tot een romige consistentie. Is te bestellen als set van 5 (9789054267072). Culinair genieten. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje uit de blender. De ingrediënten zijn meestal ijs, vers fruit en melkproducten ...