sociologos.be

Het flirtspel

Responsive image
Flirten: een onmisbare sociale vaardigheid die het leven een stuk leuker, eenvoudiger en spannender maakt. Met dit flirtspel kun je op een speelse manier leren flirten. Het spel bestaat uit 80 kaarten waarmee je alle fasen van het flirtmodel van Judith Reinsma doorloopt: flirtable zijn, de aandacht richten, contact maken, het ijs breken, het spel spelen, zaken doen en de balans opmaken.
PUBLICATIE DATUM:
2007-09-01
BESTANDSGROOTTE:
3,44
ISBN:
9789058776914
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
J. Reinsma
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het flirtspel PDF

Het flirtspel is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs J. Reinsma. Jij kunt lezen Het flirtspel op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...van Judith Reinsma doorloopt: flirtable zijn, de aandacht richten, contact maken, het ijs breken, het spel spelen, zaken doen en de balans opmaken ... Is hij verliefd of is dit alleen een stom flirtspel ... ... . Koop Het flirtspel (9789058776914) je van Reinsma, J. Artikelomschrijving. Van dit artikel (9789058776914 / Het flirtspel) is nog geen omschrijving beschikbaar Koop Het flirtspel van Reinsma, J. met ISBN 9789058776914. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Met dit flirtspel kun je op een speelse manier leren flirten. Het spel bestaat uit 80 kaarten waarmee je alle fasen van het flirtmodel van Jud ... Het Flirtspel op Ramsj.nl ... .nl Met dit flirtspel kun je op een speelse manier leren flirten. Het spel bestaat uit 80 kaarten waarmee je alle fasen van het flirtmodel van Judith Reinsma doorloopt: flirtable zijn, de aandacht richten, contact maken, het ijs breken, het spel spelen, zaken doen en de balans opmaken. Het flirtspel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het flirtspel PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het flirtspel Aan jou om ...