sociologos.be

Bakelandt 46 De duivelsmachine

Responsive image
In opdracht van Schulmeister vertrekken Bakelandt en zijn vrienden naar Luik, waar hoog bezoek verwacht wordt. Bonaparte himself zal de vurige stede bezoeken. Maar achter het bezoek van de Eerste Consul zit een plan: Napoleon wil in Luik stiekem zijn Poolse minnares, Gravin Maria Waleswka ontmoeten. Hij hoopt uiteraard dat dit niet ter ore zal komen van Joséphine de Beauharnais, zijn vrouw. Schulmeister en zijn agenten hebben echter lucht gekregen van een plan om de Poolse gravin te ontvoeren. Daarom krijgt Bakelandt de opdracht om de gravin in het grootste geheim naar de stad te brengen. Zita zal haar plaats innemen in de ¿Berline¿, waarin ze reist. Wanneer de vijanden van Bonaparte de reiskoets aanvallen, begint een wilde achtervolging. De ontvoering mislukt, maar de vijanden van de Consul geven niet op. Zij beramen een aanslag... En intussen is Joséphine de Beauharnais in aantocht...Meer boeken van Hec Leemans.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2010
BESTANDSGROOTTE:
11,1
ISBN:
9789002238222
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Hec Leemans
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bakelandt 46 De duivelsmachine PDF

Bakelandt 46 De duivelsmachine is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Hec Leemans. Jij kunt lezen Bakelandt 46 De duivelsmachine op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...og bezoek verwacht... de duivelsmachine 46 Bakelandt, Pé en Zita gaan na hun avonturen in het Verenigd Koninkrijk aan land in Vlissingen ... Bakelandt, De eer van Cousin Charles, Leemans Hec | Boeken ... ... . Een agent van Schulmeister wordt voor hun ogen vermoord, maar zijn laatste woorden zijn een waarschuwing aan de Keizer om niet naar Luik te gaan. De avonturen van Bakelandt en zijn bende zijn deels op historische figuren gebaseerd, maar nemen vanaf daar een loopje met de werkelijkheid. Ze nemen een kijkje over de landsgrenzen heen. Dat is het recept voor een fantastische reeks met de spannende, soms bloedstollende verh ... Bakelandt Nr 46 - De Duivelsmachine - 1989 - 1e druk | eBay ... . Ze nemen een kijkje over de landsgrenzen heen. Dat is het recept voor een fantastische reeks met de spannende, soms bloedstollende verhalen die zich afspelen ten tijde van Napoleon. Daarom krijgt Bakelandt de opdracht om de gravin in het grootste geheim naar de stad te brengen. Zita zal haar plaats innemen in de "Berline", waarin ze reist. Wanneer de vijanden van Bonaparte de reiskoets aanvallen, begint een wilde achtervolging. De ontvoering mislukt...