sociologos.be

Durf te vertrouwen op je gevoel

Responsive image
Daadkrachtige technieken om de opmerkelijke krachten van je geest optimaal te benutten...Intuitie. Instinct. Zesde zintuig. Hoe je het ook noemen wilt, we maken er allemaal dagelijks gebruik van. In 'Durf te vertrouwen op je gevoel' leert Laura Day je technieken om de opmerkelijke krachten van je geest optimaal te benutten. Hierdoor ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen voor je gezondheid, in de liefde, binnen je gezin en op je werk - kortom: in alle facetten van je leven.
PUBLICATIE DATUM:
maart 1999
BESTANDSGROOTTE:
7,52
ISBN:
9789055014194
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Day
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Durf te vertrouwen op je gevoel PDF

Durf te vertrouwen op je gevoel is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Day. Jij kunt lezen Durf te vertrouwen op je gevoel op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...t er geen reden is voor angst of onzekerheid, je wordt geholpen ... Klopt je gevoel altijd? Wanneer klopt je gevoel - en ... ... . Als je je innerlijk kompas volgt kun je nooit 'verdwalen'. Als je in contact staat met je eigen gevoel, voel je andere mensen ook goed aan. In 'Durf te vertrouwen op je gevoel' leert Laura Day je technieken om de opmerkelijke krachten van je geest optimaal te benutten. Hierdoor ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen voor je gezondheid, in de liefde, binnen je gezin en op je werk - kortom: in alle facetten van je leven. Om je intuïtie te kunnen volgen, zul je natuurlijk eerst wee ... Durf te vertrouwen op je gevoel - Laura Day - Boekenschaap ... . Om je intuïtie te kunnen volgen, zul je natuurlijk eerst weer contact moeten leren maken met je gevoel (let op, het gaat niet om je emoties, zoals liefde, boosheid, woede, blijheid). Het gaat om een diepliggend innerlijk gevoel. Er zijn heel veel manieren om het contact met je gevoel weer te herstellen. Leer mediteren. Bestel eenvoudig online: Durf te vertrouwen op je gevoel door Laur...