sociologos.be

Rozemarijn

Responsive image
Grappig prentenboek over Rozemarijn, een konijn dat nooit iets durft enbang is voor alles en iedereen, vooral voor vossen. Toch wordt ze, tot ieders verbazing, na een spannend avontuur uitgeroepen tot het dapperste konijn ter wereld. Voordat Posy Simmonds zich ging toeleggen op het maken van prentenboeken genoot zij vooral bekendheid als striptekenaar. Haar eerste prentenboek, Fred, over een suffe kat die na zijn dood een beroemd zanger blijkt te zijn geweest, werd meteen een succes. In Nederland werd het boek bekroond met een Vlag & Wimpel. Daarna volgden onder andere Kiki en de vliegende baby's en De chocoladebruiloft. De humoristische, luchtige stijl van Simmonds - zowel intekeningen als tekst - maken haar prentenboeken tot een lust voor het oog en een feest om (voor) te lezen.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2003
BESTANDSGROOTTE:
4,23
ISBN:
9789076174228
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Posy Simmonds
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Rozemarijn PDF

Rozemarijn is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Posy Simmonds. Jij kunt lezen Rozemarijn op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...rspronkelijk afkomstig uit Zuid-Europa en Klein-Azië en kan in Nederland gewoonlijk buiten overwinteren ... Rozemarijn | Mooi wat planten doen ... . Rozemarijn planten. Jonge rozemarijn kun je maar beter niet voor de winter in de volle grond aanplanten. De beste periode voor het planten is het voorjaar en de zomer. Rozemarijn groeit het beste in goed doorlatende grond op een beschutte plaats in de volle zon. Als je op kleigrond tuiniert, voeg dan grit toe aan de grond voordat je gaat planten. Karel de Grote en rozemarijn Karel de Grote beval dat in alle kruidentuinen op zijn grondgebied rozema ... Rozemarijn - snoeien, verzorgen, winterhard ... . Karel de Grote en rozemarijn Karel de Grote beval dat in alle kruidentuinen op zijn grondgebied rozemarijn moest worden gekweekt, samen met tijm, salie, leliën, rozen, klaver, augurken, komijn, meloen, karwij, anijs, heliotroop, venkel, andijvie, en nog veel meer als kruid gebruikte planten.Rozemarijn was een belangrijk kruid in de Middeleeuwse keuken. Rozemarijn is het hoofdbestanddeel van het bekende "Hongaars water" dat indertijd (14 de eeuw) door de...