sociologos.be

In de wind hoor ik uw stem

Responsive image
Twintig gedichten van Nelleke Scherpbier en Janno van den Ende met sfeervolle natuurfotografie. Herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoediging bieden.Wegdwalen met woorden en beelden. Stijlvolle vormgeving. Foto's van talentvolle jonge fotograaf, Janno van den Ende. Prachtige cadeaus bij diverse gelegenheden.Nelleke Scherpbier is al ruim 10 jaar werkzaam in de wereld van kinderboeken. O.a. als redacteur en vertaler bij verschillende christelijke uitgeverijen.Nu verschijnen twee prachtige cadeauboeken met gedichten van haar hand.Janno van den Ende werkt als freelance fotograaf voor verschillende uitgeverijen en media in Nederland (o.a. Gezinsgids, Reformatorisch Dagblad). Daarnaast is hij dichter.
PUBLICATIE DATUM:
juli 2015
BESTANDSGROOTTE:
11,18
ISBN:
9789033817496
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Nelleke Scherpbier
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

In de wind hoor ik uw stem PDF

In de wind hoor ik uw stem is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Nelleke Scherpbier. Jij kunt lezen In de wind hoor ik uw stem op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ie. Herkenbare... Wees de eerste om "In de wind hoor ik uw stem" te beoordelen Reactie annuleren ... Hoor ik stil uw stem - remadux.nl ... . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Een weg door de wildernis, een weg naar huis. Ik zal voor je zorgen, Ik ben bij je en Ik breng je thuis. N.a.v. Jesaja 43:19. Magisch moment. ... In de wind hoor ik Uw stem ... In de wind hoor ik uw stem | ISBN 9789033817496 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In de wind hoor ik uw stem Nelleke Scherpbier | Janno van d ... Ik Hoor Uw Stem - YouTube ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In de wind hoor ik uw stem Nelleke Scherpbier | Janno van den Ende. Twintig gedichten van Nelleke Scherpbier en Janno van den Ende met sfeervolle natuurfotografie. Herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoediging bieden. Wegdwalen met woorden en beelden. Stijlvolle vormgeving. Foto's van talentvolle jonge fotograaf, Janno van den Ende....