sociologos.be

Procesrecht begrepen

Responsive image
Procesrecht begrepen is een praktische inleiding in het procesrecht voor hbo-studenten. Aan de orde komen onder meer de gang van zaken tijdens een burgerlijke rechtszaak, de positie van de partijen, de status van een rechterlijke uitspraak, zoals hoger beroep en cassatie, en de bevoegdheden van de rechter. Ook de taken van het Juridisch Loket, de advocaat en de gerechtsdeurwaarder komen aan bod, evenals de rechtsmiddelen en het beslag- en executierecht.Toegankelijk taalgebruik en een duidelijke hoofdstukstructuur, met een inleiding, paragrafen die de leerstof onderbreken en een kernachtige samenvatting, gidsen de student door het boek. De vele praktische voorbeelden en de processtukken die in het boek zijn afgedrukt, brengen de stof dichtbij de praktijk.Lydia Janssen werkte jarenlang als docent Recht aan de Nederlandse Politie Academie in Apeldoorn. Zij begon haar loopbaan in de journalistiek. Momenteel is zij werkzaam als juridisch adviseur en opleider in de jeugdzorg. Inmiddels heeft ze verschillende boeken over recht voor het beroepsonderwijs en de beroepspraktijk geschreven.
PUBLICATIE DATUM:
januari 2008
BESTANDSGROOTTE:
7,12
ISBN:
9789054542599
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Lydia Janssen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Procesrecht begrepen PDF

Procesrecht begrepen is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Lydia Janssen. Jij kunt lezen Procesrecht begrepen op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... van zaken tijdens een burgerlijke rechtszaak, de positie van de partijen, de status van een rechterlijke uitspraak, zoals hoger beroep en cassatie, en de bevoegdheden van de rechter ... Burgerlijk procesrecht College-aantekeningen ... ... . Procesrecht begrepen is een praktische inleiding in het procesrecht voor hbo-studenten. Aan de orde komen onder meer de gang van zaken tijdens een burgerlijke rechtszaak, de positie van de partijen, de status van een rechterlijke uitspraak, zoals hoger beroep en cassatie, en de bevoegdheden van de rechter. Ook de taken van het Juridisch Loket, Procesrecht begrepen (Paperback). Procesrecht begrepen is een praktische inleiding in het procesrecht voor hbo-studenten. Aan de orde komen on ... bol.com | HBO-reeks - Procesrecht begrepen | 9789089744470 ... ... . Ook de taken van het Juridisch Loket, Procesrecht begrepen (Paperback). Procesrecht begrepen is een praktische inleiding in het procesrecht voor hbo-studenten. Aan de orde komen onder meer... 'Procesrecht begrepen' is een praktische inleiding in het procesrecht voor hbo-studenten. Aan de orde komen onder meer de gang van zaken tijdens een burgerlijke rechtszaak, de positie van de...