sociologos.be

Succesvolle offertes

Responsive image
Succesvolle offertes biedt u onmiddellijk bruikbare praktijkadviezen, tips en checklists bij het schrijven van offertes die uw commerciële kansen vergroten. U krijgt antwoord op vragen als: - hoe sluit ik in mijn offerte het beste aan bij het verkoopgesprek? - hoe maak ik van mijn offerte een commercieel instrument? - wat zijn de kenmerken van winnende offertes? - op welke wijze kan ik mij het beste voorbereiden? - hoe kom ik tot een heldere indeling van mijn offerte? - hoe kom ik tot een vlotte, goed leesbare stijl? - wat zijn de mogelijkheden en valkuilen van het werken met standaard brieven? - hoe kan ik met relatiebrieven mijn commerciële kansen vergroten? Ron Plattel is oprichter van Plattel en Partners en hoofdredacteur van de serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer (PMO). Hij heeft veel trainingen verzorgd in het schrijven van succesvolle offertes en het verzorgen van commerciële presentaties. Daarnaast is hij adviseur, met name op het gebied van communicatie, commercie en ondernemingsplannen. Ook is hij docent Communicatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer biedt een praktische training in managementvaardigheden. Met een minimum aan theorie en een maximum aan praktische richtlijnen verwerft u in twee avonden lezen een schat aan informatie en vaardigheden. Daarnaast zijn de boeken ideaal als naslagwerk. De Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer worden geschreven door mensen die op hun vakgebied een jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan. De serie staat onder redactie van Plattel en Partners te Baarn.
PUBLICATIE DATUM:
1994-07-01
BESTANDSGROOTTE:
9,71
ISBN:
9789052611327
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Arno Geurtsen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Succesvolle offertes PDF

Succesvolle offertes is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Arno Geurtsen. Jij kunt lezen Succesvolle offertes op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...hrijven is niet moeilijk en je verhoogt jouw kansen enorm ... Perfecte openingszin voor je offerte | De Zaak ... . In dit boek lees je hoe je eenvoudig beter kunt scoren dan de concurrentie. Wij hebben voor jou de beste deal opgezocht. Offerte: Gratis tips voor een succesvolle offerte. Een sterke offerte is een waardevol document. Op het moment dat een potentiële opdrachtgever deze bij jou als zzper in de bouw aanvraagt overweegt hij al de opdracht aan je te geven. Kan iedereen succesvolle offertes maken? Jazeker! Ieder ... Succesvolle offertes door Ron Plattel (Boek ... ... . Kan iedereen succesvolle offertes maken? Jazeker! Iedereen kan succesvolle offertes maken. Ja, echt iedereen. Waarom zijn er dan zo weinig indrukwekkende offertes die het "Zoals besproken treft u bijgaand onze offerte aan…"-niveau ontstijgen? Omdat de meeste offertes niet rusten op de 4 pijlers van offertesucces. en maakt veel te veel gebruik van copy-paste offertes. Nakijken door een ander kost teveel tijd en kan een ego aantasten (Ik maak geen fouten) Het wordt zo duidelijk ...