sociologos.be

Huurling 12. de ontvoering 1

Responsive image
Nan-tay en de huurling reizen naar Arabië om een aantal veroordeelde vrouwen te redden. Deze vrouwen maken deel uit van de 'sekte van het heilige vuur', een voor de huurling onbekende en vreemde groepering. De vrouwen zaten in de harem van een sultan, maar hebben geprobeerd te ontsnappen. Bij die poging zijn ze ontdekt en gevangen genomen door de krijgers van de sultan. Gedurende hun ontdekkingsreis door een wonderbaarlijk land krijgen Nan-tay en de huurling hulp uit een onverwachte hoek. Een klein monstertje biedt zijn diensten aan en laat de beide avonturiers een occulte en verbazingwekkende wereld zien.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
12,70
ISBN:
9789034300638
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Vincente Segrelles
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Huurling 12. de ontvoering 1 PDF

Huurling 12. de ontvoering 1 is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Vincente Segrelles. Jij kunt lezen Huurling 12. de ontvoering 1 op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...redden. Deze vrouwen maken... HUURLING 12 ... De Ontvoering - YouTube ... . DE ONTVOERING 1 -ARBORIS POCKET SEGRELLES, VINCENTE Romans Engelstalig De Huurling 12 - De ontvoering - Hardcover - Eerste druk - (2004) Segrelles - Nieuwstaat - 1 Album - Arboris Luxe linnen hc. Uitgegeven voor stripwinkel De Boekenhalte in Zwolle in een beperkte oplage van 75ex. Genummerd en gesigneerd : dit is nummer 14/75 Formaat : 30 x 22 cm. Items worden goed verpakt en aangetekend verzonden. De Huurling (Spaans: El Mercenario) is ... De Huurling - Wikipedia ... . De Huurling (Spaans: El Mercenario) is een reeks fantasy-stripverhalen van de Catalaans-Spaanse stripauteur Vicente Segrelles.De eerste verhalen verschenen in 1980.. Beschrijving. De verhalen rond De Huurling spelen zich af in de Middeleeuwen rond het jaar 1000.Hoewel de steden en mensen er Europees uitzien, bevindt de wereld zich hoog in de Himalaya, ver weg van de andere beschavingen. Huurling 12 a - De ontvoering. Beschik...