sociologos.be

Speurneus paddington

Responsive image
De verhalen over het beertje Paddington zijn al meer dan vijftig jaar geliefd bij kinderen over de hele wereld. 'Beren zoals paddington zijn erg zeldzaam,' zegt mevrouw Bird. 'en dat is maar goed ook, want anders zou het ons nog een fortuin kosten aan marmelade.'En er zijn nog veel meer redenen waarom het maar goed is dat beren zoals Paddington zeldzaam zijn. Of het nou gaat over behangen, speurwerk of fotografie; de beer uit Peru zorgt telkens weer voor zijn eigen zooitje ongeregeld.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
4,79
ISBN:
9789041004659
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Michael Bond
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Speurneus paddington PDF

Speurneus paddington is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Michael Bond. Jij kunt lezen Speurneus paddington op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...efd bij kinderen over de hele... In dit ebook van Michael Bond is te lezen over beer Paddington ... Speurneus Paddington - voor €12,50 ... . Beren zoals hij zijn erg zeldzaam en dat is maar goed ook. Of het nou gaat over behangen, speurwerk of fotografie: de beer uit Peru zorgt telkens weer voor zijn eigen zooitje ongeregeld. Nu te bestellen voor €4,99. Speurneus Paddington. De verhalen over het beertje Paddington zijn al meer dan vijftig jaar geliefd bij kinderen over de hele wereld. 'Beren zoals... Verhaal 3: Speurneus Paddington. Paddington ligt in bed met zijn zaklamp te s ... Michael Bond - Speurneus Paddington (ebook) - Uitjeskrant.nl ... . 'Beren zoals... Verhaal 3: Speurneus Paddington. Paddington ligt in bed met zijn zaklamp te spelen. Hij zendt lichtsignalen uit en krijgt antwoord. En dus gaat Paddington als een echte Sherlock Holmes op onderzoek uit om boeven te vangen. Verhaal 4: Paddington en het heldenfeest. Paddington wil vuurwerk kopen, maar daarvoor moet eerst veel geld ingezameld worden. Speurneus Paddington. De verhalen over het beertje Paddin...