sociologos.be

MPS River Mermaid

Responsive image
Sunny is weggelopen van huis en komt terecht op het rivier cruiseschip de MPS River Mermaid. Hier sluit ze vriendschap met Thomas, Hij draagt een groot geheim bij zich. In haar hut vindt ze het dagboek van Maria. Wanneer ze probeert de waarheid over haar verdwijning te achterhalen en ook nog eens achter het geheim van Thomas komt, loopt ze zelf groot gevaar. Ternauwernood weet ze te vluchten. Twintig jaar later gaat ze op vakantie met haar moeder Marijke, en komt ze per toeval weer op de MPS River Mermaid terecht. Heden en verleden lopen in elkaar over, wanneer ze oog in oog komt te staan met de man uit haar ergste nachtmerries.
PUBLICATIE DATUM:
februari 2020
BESTANDSGROOTTE:
4,14
ISBN:
9789464050707
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Jannie Mastenbroek
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

MPS River Mermaid PDF

MPS River Mermaid is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Jannie Mastenbroek. Jij kunt lezen MPS River Mermaid op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...henk er gratis bij krijgt. Sinds kort is Nederland een auteur rijker ... YouTube to Mp3 Converter ... . Jannie Mastenbroek heeft namelijk een thriller geschreven en deze is in februari gepubliceerd. Het boek is leuk om te lezen voor een grote doelgroep, mensen die ooit zelf een riviercruise hebben ... Omschrijving MPS River Mermaid. Sunny is weggelopen van huis en komt terecht op het rivier cruiseschip de MPS River Mermaid. Hier sluit ze vriendschap met Thomas, Hij draagt een groot geheim bij zich. In haar hut vindt ze het dagboek van Maria. De boekenweek is dit j ... MPS River Mermaid door Jannie Mastenbroek vanaf 8 april ... ... . In haar hut vindt ze het dagboek van Maria. De boekenweek is dit jaar van 7 t/m 15 maart. Sinds kort is de regio een auteur rijker. Jannie Mastenbroek heeft namelijk een thriller geschreven en deze is in februari gepubliceerd. Tijdens haar vakanties op verschillende schepen ontstond het idee voor dit boek. Ze vindt het belangrijk dat ook mensen met een e-reader dit boek kunnen lezen. Dus heeft ze MPS RIVER...