sociologos.be

Doktersroman Extra 95 - Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee

Responsive image
(1) ONVERWACHT HERENIGD - Met kunst- en vliegwerk slaagt Emily erin de zorg voor haar kinderen te combineren met haar baan als verloskundige. Maar wanneer Oliver weer in haar leven opduikt, dreigt alles in te storten. De man die haar vijf jaar geleden verliet, blijkt nu de nieuwe arts op de afdeling. Hoewel ze weet dat het beter is hem op een afstand te houden, voelt ze direct weer die aantrekkingskracht. Maar zal ze hem ooit weer kunnen vertrouwen?(2) IDYLLE VOOR TWEE - Rachel heeft echt geen zin samen met Nathan, haar ex, op een eiland te gaan zitten, maar veel keuze heeft ze niet. Hij is namelijk net als zij aangesteld als arts op de set van een reality-show. Dus zullen ze ook nog eens nauw moeten samenwerken. Direct bij de eerste ontmoeting merkt ze dat het vuur tussen hen nog niet gedoofd is. En dan slaat de paniek toe. Durft ze haar zorgvuldig bewaarde geheim prijs te geven?Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2016
BESTANDSGROOTTE:
6,78
ISBN:
9789402518658
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Marion Lennox
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Doktersroman Extra 95 - Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee PDF

Doktersroman Extra 95 - Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Marion Lennox. Jij kunt lezen Doktersroman Extra 95 - Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...voor geschikte e-readers. Een warm welkom (1) ONVERWACHT HERENIGD - Met kunst- en vliegwerk slaagt Emily erin de zorg voor haar kinderen te combineren met haar baan als verloskundige ... PDF www.meubelbeursmechelen.be ... . Maar wanneer Oliver weer in haar leven opduikt, dreigt alles in te storten. De man die haar vijf jaar geleden verliet, blijkt nu de nieuwe arts op de afdeling. Hoewel ze weet dat het beter is hem op een afstand te houden, voelt ze direct weer die ... Doktersroman Extra 95 - Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee. (1) ONVERWACHT HERENIGD - Met kunst- en vliegwerk slaagt Emily erin de zorg voor haar... Lees „Onverwacht hereni ... Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee eBook door Marion ... ... ... Doktersroman Extra 95 - Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee. (1) ONVERWACHT HERENIGD - Met kunst- en vliegwerk slaagt Emily erin de zorg voor haar... Lees „Onverwacht herenigd ; Idylle voor twee Een warm welkom" door Marion Lennox verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) ONVERWACHT HERENIGD - Met kunst- en vliegwerk slaagt Emily erin de zorg voor haar kinderen te combineren met haar ba... ONVERWACHT HERENIGD - Marion Lennox Nieuw leven, nieuwe...